Reklama

Reklama

Zabudnutý princ

  • Česko Zapomenutý princ (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Všetko v Djibiho živote sa točí okolo jeho milovanej sedemročnej dcérky Sofie. Oddaný otec samoživiteľ nikdy nepríde neskoro na jej večernú rozprávku. Každú noc, keď Sofie zaspáva, ju berie do „Rozprávkolandu“, vymysleného filmového štúdia, kde sa stávajú hlavnými hrdinami svetoznámych dobrodružných filmov, v ktorých má Djibi hlavnú úlohu princa Krasoňa. O päť rokov neskôr sa zo Sofie pomaly stáva pubertiačka, príbehy jej otca ju už až tak neberú a Djibi je vo svojej roli vymenený. Pretože sa jeho postavenie v skutočnom svete i v „Rozprávkolande“ mení, Djibi musí vymyslieť, ako v živote svojej dcéry zostať dôležitou postavou. (Continental film)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (24)

Zagros 

všetky recenzie používateľa

Tentokrát se to hrubě nepovedlo. Snaha o pohodový rodinný film, u kterého bychom se pobavili, zasmáli a ještě poučili, nevyšla. Vznikl podivně utahaný, nevtipný korektní film. Pohádková linka mě doslova štvala. Bylo to na pomezí nudy a trapnosti. Ta reálná pak byla slabý průměr, kdy se vlastně ani nic zajímavého nestalo a nebylo jednoduše co vyprávět. Neslané nemastné dvě hvězdy, a pokud chcete doporučení na podobné téma, raději sáhněte po povedeném animáku V hlavě. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

"The Lost Prince" je film, ktorý podľa mňa funguje aj nefunguje. Sú elementy, ktoré sa mi páčia, a sú tu elementy, ktoré sme už videli. Ak si pozriete trailer, v podstate viete presne čo sa bude diať ďalej. No miestami si ma vie film získať svojou srdečnosťou. Jednoznačne najlepšou momentkou je pre mňa záver filmu, kde sa dočkáme veľkolepého happyendu. A myslím si, že tam funguje veľmi dobre. V podstate to pekne ukazuje kolobeh života. Niečo sa skončí, no postupom času môže niečo nové začať. A môže to byť nový začiatok. Takže pekná myšlienka. Omar Sy je tradične skvelý. Mám síce trošku pocit, že zase hrá tú istú postavu, čo hral niekoľko filmov dozadu, no v tomto smere je stále rovnako charizmatický a dokáže to preniesť na plátno. Nemôžem ho kritizovať za to, že nedáva svojim postavám niečo nové, ak od neho jeho tradičné momentky očakávam. Je v tom obrovská dávka radosti a eufórie. A to ma vždy poteší. No rovnako funguje aj v momentkách keď má byť tvrdý a prísny. Role otcov mu proste idú perfektne. Osobne by som povedal, že mám s filmom dva vážnejšie problémy. V prvom rade svet príbehov nie je veľmi zaujímavý. Sú tam postavy, ktoré majú vynikajúce dizajny, no reálne mi to príde podobné ako roku 2015 v Pixarovke "Inside Out". A myslím si, že tie momentky tam uvidíte aj vy. A je ich celkom dosť. Nemôžem povedať, že by to pôsobilo ako totálna vykrádačka, ale inšpirácia tam určite musela byť. A potom som miestami bol z filmu trošku zmätený. Nebol som si vlastne istý v koho hlave sa celý ten svet odohráva. Pôsobí to najprv ako by to bolo v hlave Sofie. No postupne som nadobudol viac pocit, že to je v hlave Djibiho. No úplne jasný som z toho nebol. Ale je to asi najlepšie vysvetlenie pre mňa. Romanca v tomto filme mohla byť tiež vybudovaná trošku zaujímavejšie, no nemôžem povedať, že by to nefungovalo. A niektoré dialógy pôsobia celkom uveriteľne. Ako celok poviem, že som si film užil, no mohol byť zaujímavejší. No ak máte decká, tak sa pokojne choďte na to pozrieť. Myslím si, že ako rodinný film to funguje celkom dobre. Hodnotenie: B ()

Reklama

zodiak217 

všetky recenzie používateľa

Prijemne, miestami nudné a ľahko predvidatelne, netradičné spracovanie rozprávok pre deti. Oceňujem ten nápad preniesť svet rozprávok do reálneho sveta a naopak, možno detské publikum sa v tom našlo, no mňa to miestami nudilo a robil som popri tom niečo iné, čo je znak, že sa niekde stala chyba. Nie som si istý ci tento film dokáže vtiahnuť do deja aj staršie publikum. Stále však platí, že Omar Sy je geniálny herec a keby tu hral hocikto iný bol by to len chaby podpriemer. Je to však film, ktorý vo vás nezanecha výraznejší dojem, že si ho chcete pozrieť opäť, skôr sa zamyslite ci to neboli vyhodené peniaze. ()

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Už , když jsem viděl trailer tak mě to tehdy nezaujalo a realita je ještě horší nechápu, že něco takového šlo do kin a Wonder Woman 1984 třeba ne . Celé je to o tom, že chlápek vypráví dceři příběhy kde je hrdinou , ale ona dospěje a už ji to nebaví a navíc si najde kluka zápletka , kterou by vytvořil i 15 letý kluk. Odehrává se to zároveň v lidském světě a jako by ve světě těch příběhů bohužel je to zcela nezáživné a prázdné. Vtipné to není vůbec což je škoda jelikož to mohlo aspoň parodovat žánrové klišé v pohádkách, ale zmohlo se to pouze na kovboje s mini ručičkama postavu co vypadá jak Trump a ženskou co drží dveře pak kromě modrého slona si nejspíše už nevybavím nic. Jelikož to má i omezený počet postav (otec, dcera, sousedka, kluk, ) nemá to ani napětí a jede to podle klasické šablony navíc jedna scéna a celý koncept zapomnění zde vykrádá animák V Hlavě. Nejsympatičtější postava je tam ta sousedka ta měla být hlavní postava místo toho černocha na ni se dobře dívá a ty emoce a dialogy jsem jí aspoň věřil bohužel jako jediné. 20 procent za 1 vtip ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Omar, Omar, akosi strácaš dych. Ani nie v zmysle hereckom, ale v zmysle kvality scenára. Charizma tomuto chlapíkovi určite nechýba, ale keď raz dostane do ruky debilný scenár (neviem, prečo to vlastne bral), tak sa toho veľa vykúzliť nedá. Pár pekných momentov tam bolo, ale len málokedy som sa zasmial a to sa mi pri tomto černochovi nestáva často. Takže v globále to musím hodnotiť za prepadák. 30 % ()

Galéria (26)

Zaujímavosti (1)

  • Dvě z postaviček v zemi „Zapomění“ jsou Donald a Melanie Trumpovi, ztvárněni panenkami, ale obličeje jsou nezaměnitelné. (Ace.A.T.L.)

Reklama

Reklama