Reklama

Reklama

Čo robíme v temnotách

(seriál)
  • Česko Co děláme v temnotách (viac)
Trailer
USA, (2019–2024), 23 h 3 min (Minutáž: 20–28 min)

Tvorcovia:

Jemaine Clement

Hrajú:

Kayvan Novak, Harvey Guillén, Natasia Demetriou, Matt Berry, Mark Proksch, Alexandra Henrikson, Beanie Feldstein, Doug Jones, Jake McDorman, Chris Perfetti (viac)
(ďalšie profesie)

Série(6) / Epizódy(60)

Obsahy(1)

Seriál nazerá pod pokrievku každodenných, alebo skôr každonočných životov troch upírov „žijúcich“ už stovky rokov na Staten Islande. Samozvaným vodcom skupiny je bojovník a dobyvateľ z Osmanskej ríše - Nandor Neúprosný. Potom je tu britský upír Laszlo - tak trochu darebák, švihák a frajer, ako o sebe s obľubou hovorí - a Nadja, zvodkyňa, pokušiteľka a upírska verzia Bonnie od Clyde v Lászlovom podaní. Po nečakanej návšteve ich temného pána, baróna Afanasa, sa upíri majú vrátiť k tomu, čím boli po svojom príchode na Staten Island poverení - teda ku kompletnému ovládnutiu nového sveta. (HBO Max)

(viac)

Diskusia

lukasK1995

lukasK1995 (hodnotenie, recenzie)

Energicky upír je proste bohová postava...neskutočne ma vie rozosmiať 😁😁😁😁

(mOnkey)

(mOnkey) (hodnotenie, recenzie)

Spoiler k sedmému dílu: Když jsem četl na Twitteru, že nás čeká hostovačka, rozhodně jsem nečekal, že se tam ukáže tolik známých tváří. Respekt.

Súvisiace novinky

Nominace na ceny Emmy 2022 oznámeny

Nominace na ceny Emmy 2022 oznámeny

12.07.2022

Poprvé v historii oznámila Televizní akademie letošní nominace na ceny Emmy, aniž by uvedla, která streamovací služba nebo televizní stanice má největší množství želízek v ohni. Samo o sobě to není… (viac)

Reklama

Reklama