Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco Nandor navštíví jednoho ze svých žijících potomků, na scéně se znovu objeví milenec z Nadjiny minulosti. (HBO Europe)

Recenzie (3)

Sayko 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

The warrior's home! Neskutečný seriálový twist, který je samozřejmě okořeněný o výborné upíří jokes. Guillermo nechal udělat DNA testy sobě a svým upířím pánům. Co zjistil? Že nakonec nebude jenom obyčejný Mexičan pěstující piňaty.. ()

molcan2 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ešte pred týždňom som o tomto seriáli nikdy nepočul. Odporučil mi ju môj šprtský syn. Prvý diel som si prešiel narýchlo a teraz mám pocit, že som si k postavám vytvoril vzťah. Je čas spomaliť a hlbšie sa pozrieť na to, čo sa deje. Reakcie postáv, keď sa zúčastňujú na pohrebe, sú na nezaplatenie. Odrážanie štandardných vecí, ktoré predkladá farár, ktorý hovorí nad vyprážaným upírom, je vtipné. Taktiež sa nám naskytne niekoľko ďalších pohľadov do minulosti, keď postavy prechádzajú sem a tam. Budem zvedavý, čo sa stane v druhej sérii, keďže scenáristi majú istotu, že majú nasledovníkov. Baví ma sledovať Guillerma a jeho bolestivé každodenné povinnosti bez absolútne žiadnej odmeny. Keď sa ho šéf spýta, či je smutný, ignoruje vysvetlenie, že chlapca nikto nepočúva, tým, že ho prehovára. Vtipný kúsok. ()

Galéria (4)

Reklama

Reklama