Reklama

Reklama

Pohyblivý terč

  • Česko Pohyblivý terč (viac)
všetky plagáty
Trailer

Dolph Lundgren ako Waxman je bývalým príslušníkom špeciálnych síl, ktorý v súčasnosti pracuje pre tajnú vládnu agentúru ako nájomný zabijak. Spolu s druhou agentkou Clegg číhajú na streche starej veže na cieľ svojho útoku – majú zastreliť političku. Keď ju má Waxman na muške, žena náhle vezme z davu do náručia dieťa, a tak Waxman odmietne splniť úlohu. Základňa dá preto Clegg rozkaz, aby Waxmana zastrelila. K tomu však už nepríde, pretože ich odhalia a musia bojovať s výsadkom z helikoptéry. Podarí sa im ujsť, Waxman sa ukryje stráženom, ale nevyužívanom objekte. Waxman a Clegg stratia kontakt a sú presvedčení o smrti toho druhého. Agentúra ich však opäť vyhľadá a spojí. Majú poslednú šancu, pretože porušili pravidlá. Waxman má dokončiť svoju pôvodnú úlohu, ale Clegg dostane iný terč. Má zabiť Waxmana. V tom jej však bráni ich vzájomná príťažlivosť... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (67)

m.a.t.o. 

všetky recenzie používateľa

„Nato nemáš gule!" – „To bude o chvíľu tvoj problém." Aj napriek veľmi triviálnej zápletke, ktorú scenárista musel niekoľko krát natiahnuť, resp. doslova pretiahnuť, aby mal film aspoň obligátnych 90 minút si myslím, že ide o jednu z tých lepších lundgrenoviek. Zásluhu na tom má najmä režisér Mulcahy, ktorý dokázal natočiť prehľadné a príjemne krvavé akčné scény. V rámci akčných béčok je Silent Trigger možno trochu nudný, ale stále ešte celkom stráviteľný priemer na jedno pozretie. 40 % ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Dva pribehy v jednom. Jeden z minulosti, ktory je celkom zaujimavy, ale zabera len malu cast filmu a druhy zo sucasnosti, ktory je uplna blbost. Klasicky typ filmu, ktory sa odohrava v jednom interiery a tak sa scenarista snazi natahovat film do nekonecna miestami menej a miestami viac absurdnymi napadmi a zvratmi. Ale mna to prilis nebavilo, lebo hlavna zapletka je o nicom. Co ma dost mrzi, lebo Lundgren tu vyzera dobre. Este je namakany a je dobre ostrihany, takze z neho ide respekt. Ale vyfasuje iba jednu bitku v ktorej sa môze predviest a par prestreliek. Väcsinu filmu ale iba nudne keca a keca. Dalej ma to mrzi kvôli kvalitnej technickej stranke. Aj ked je film lacne becko odohravajuce sa v hnusnom prostredi, tak je to natocene bezchybne. Aj ked sa nic nedeje, tak ma film slusnu atmosferu a akonahle konecne dôjde na akciu, tak je natocena prehladne. Kazi ju len par hnusnych pocitacovych trikov. Takze vysledok je dost nudny film s kvalitnou technickou strankou. Raz sa to da prezit. 4/10. ()

Reklama

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa

Už když jsem si film chystal k dnešní repríze, tušil jsem, že to asi s původním hodnocením nedopadne nejlépe, když jsem totiž viděl snímek poprvé, stačilo mi ke štěstí, že byl film akční. S tím, jak mi vzrostly nároky, nezadržitelně padají má stará hodnocení. Dolph Lundgren je jasnou zárukou toho, že půjde o film béčkový až céčkový, to by ale nebyl až takový problém, i snímek z nižších kategorií má u mě šanci na slušné hodnocení, Pohyblivého terče se to ale netýká. Film sleduje dvě časové linie- současnou a retrospektivní, problém je v tom, že zatímco minulost je celkem svižná a zajímavá, současnost se nudně vleče, tvůrci na tuto dějovou linii navíc naroubovali romantickou zápletku s jemností drtiče horniny a ve finále mi to celé jaksi nedávalo smysl. Taky by mě zajímalo, jestli už režisér někdy viděl, co se stane s cílem, který zasáhne vysokorychlostní půlpalcový projektil. No, asi ne. ()

petero 

všetky recenzie používateľa

Silent Trigger za jeden z najlepších filmov Lundgrena rozhodne nemôžem považovať, pretože dej je poriadne pritiahnutý za vlasy, posúva sa len v podstate spomienkovou líniou, a prítomnosť akurát okoreňuje dvojica vrátnikov. Napriek chabému scenáru sú akčné scény dostačujúco remeselne zvládnuté a dojem kazia maximálne tak slabučké triky. PS: Gina Bellman sa tu dosť podobá na Lauru Elenu Harring. ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Tak komu se poštěstí během zabijácké mise ojet svého pozorovatele (zvlášť když je to žena), že pánové? V akčních filmech nic nemožného a ostřelovač Dolph Lundgren to štěstí měl. Nepředvedl zrovna nejhorší výkon a přestože tento kousek není žádná pecka, tak závěrečná pasáž byla vcelku slušná + bitka se zfetovanou ochrankou. Gina Bellman stála ve své době za hřích…Jinak je tohle ale jen dosti průměrná záležitost s několika světlými okamžiky, ale jako celek nic extra. ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (6)

  • Scenárista Sergio Altieri neskôr na základe scenára k filmu napísal sériu troch románov s názvom „Sniper“. (m.a.t.o.)
  • Pracovný názov filmu bol Algonquin Goodbye, čo je ironický odkaz na hotel Algonquin v New Yorku. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama