Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šokujúce príbehy o skutočných zločinoch, keď boli obete pochované na miestach, kde by to nikto nečakal, na dvore za domom. Nájdenie pozostatkov je však iba začiatok a každá epizóda sleduje policajné vyšetrovanie od objavenia tela, cez jeho identifikáciu, až po určenie príčiny smrti a predovšetkým vypátranie vraha.,, Zadný dvor sa môže zdať ako nevinné miesto, no niekedy môže byť úkrytom pre smrteľný zločin. Kriminálny seriál čoraz populárnejšieho žánru true-crime Pochovaní za domom skúma znepokojujúce skutočné prípady vrážd, v ktorých sa vinníci pokúšali pochovať pozostatky svojich obetí na dvore za domom. Každá hodinová epizóda sa ponorí do nového policajného vyšetrovania a vykresľuje živý obraz zločinu a jeho následkov prostredníctvom výpovedí z prvej ruky od agentov činných v trestnom konaní a tých, ktorí majú k obetiam najbližšie. Strhujúca a napínavá séria odhaľuje tajné motivácie a smrtiace impulzy, ktoré viedli k takýmto zlovestným pohrebom. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (2)

YumiOkami 

všetky recenzie používateľa

☾*・。゚[𝟎𝟏𝐱𝟏𝟎: 𝐝𝐚𝐧𝐢𝐞𝐥 𝐜𝐨𝐧𝐚𝐡𝐚𝐧] ✰ detektivové objevili ostatky minimálně šesti mužů na dvorku v lesíku za domem. našli zde i čerstvé tělo muže, na kterém poznali, že byl zavražděn. pár, který dům a dvorek vlastnil, byl nejdřív podezříván, nicméně pak se ukázalo, že jsou nevinní. vrah je sexuální sadista; mladé muže uškrtí a poté je zbaví genitálií. úspěšně utíkal před spravedlností až do té doby, než se jedna z obětí přihlásila na policii. tento muž byl zlákán do auta pod záminkou peněžní odměny za focení nahých fotografií. pak ale zjistil, že ho vrah nechtěl jen fotografovat - chtěl ho zabít. ujel tedy vrahovo autem a byl zatčen za krádež. ve vězení pověděl svůj příběh. ukradené auto patřilo danielovi conahanovi. conahan byl gay a měl rád bondage, nicméně k vraždám se nepřiznal. detektivové proti němu posbírali důkazy, jenž pomohly k odsouzení. v roce 1999 dostal trest smrti. v současné době si ho odpykává ve floridském vězení. je mu 68 let a stále tvrdí, že je nevinný… ()

Skeksis odpad!

všetky recenzie používateľa

Aj ja som za domom pochovala dvoch psov, dve mačky, štyroch škrečkov a starú mamu. Ale nezabila som ich. Či hej? Už sa nepamätám. Tento dokument je typický americký - neustále opakovanie o koho ide, čo sa deje, dookola tie isté slová - nie som idiot, aby som to musela vkuse počúvať, ani nemám päťsekundovú pamäť ako ryba. Nehodnotím dej, ale spracovanie, ktoré je úplne na piču. ()

Reklama

Galéria (20)

Reklama

Reklama