Reklama

Reklama

Ve vysoké trávě

  • Kanada In the Tall Grass
Trailer

VOD (1)

Těhotná žena a její bratr zaslechnou volání o pomoc. Vydají se za chlapeckým hlasem do travnatého lánu, jen aby zjistili, že možná není cesty zpět. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (236)

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Dvaja súrodenci sa počas dlhej cesty zastavia pri kostole. Z neďalekej prerastenej trávy počujú volanie o pomoc, takže do pola vstúpia. To ale nemali robiť, pretože dostať sa von bude takmer nemožné. - Zo začiatku to má nábeh na celkom atmosférický horor, ale postupne sa z toho stáva akási prihlúpnutá naháňačka v poli, v ktorej prepína každej postave a na konci aj tak nedáva nič zmysel. A keď to začnú tvorcovia ťahať do filozofickej roviny v súvislosti s akýmsi počmáraným kameňom, vyznie to dokonca úsmevne. Patrick Wilson si sem odskočil zrejme z nudy, pretože netuším, čím ho tento projekt dokázal zaujať. Mňa nezaujal ničím. ()

Flipnic-RE 

všetky recenzie používateľa

Napsal bych snad totožnej koment, jako CHOZE, takže to bude krátký. Začátek velmi slibnej, kamera, atmosféra, prostředí, vizual a jedem!! A pak jsem si přečetl, že to je podle Kinga, takže mi bylo jasný, jakým směrem se to asi tak bude a nebude ubírat. Pak tam furt ty postavy běhali v tom poli donekonečna, nesmyslný časoprostorový loopy a začlo mě to hrozně nudit. Ale fakt hrozně! Pak jedna rozmáčklá hlava ...dobrý no, pekelnej porod a konec jsem už fakt nevychytával. Hrozně mě ten film nudil a vůbec mě nebavil. ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa

Joeov otec v 70. rokoch napísal o nekonečných lánoch kukurice a o pár desaťročí na to sa v jeho stopách vrhol i Joe (s pomocou otca, keďže knižnú predlohu napísali spolu) akurát s tým rozdielom, že uňho ide o trávu. Wtf? Ani nie, pretože táto tráva je extra vysoká, mimoriadne tajuplná, extrémne neprehľadná a navyše sa ako bonus zdá, že v nej nefungujú fyzikálne a iné zákony, na aké sme bežne zvyknutí. Je to svet sám osebe, v ktorom sa dejú čudné, nepríjemné veci. Herci sú tu skôr navyše, sú fajn, ale v prvom rade ide o atmosféru záhadného miesta. A tá je miestami naozaj veľmi dobrá. Druhou stranou mince je, že je Vo vysokej tráve vzhľadom na nie práve najmäsitejší scenár prekvapivo dosť dlhý a tak začne v druhej polovici stagnovať a nudiť. ()

Allien.9 

všetky recenzie používateľa

Komentář obsahuje spoilery. Po zhlédnutí další zfilmované hilloviny mě napadá jen jedno slovo a to slovo je PROČ. Zeptejte se hororových fanoušků, zda preferují happy-endy či špatné konce. Co vám 99 % dotazovaných odpoví? Samozřejmě to druhé. Tak proč má sakra Netflix tendenci všechno změkčovat? (Copak nestačí, jakým do nebe volajícím způsobem pokřivil celý "Zámek a klíč", jehož brutální komiksová předloha je na hony vzdálená té jeho family nablblotině?!?) Jestli je důvodem extrémně křehká duše dnešních dospívajících, kteří by mohli mít ze špatných konců trauma (protože reálný svět je přece slunce a duha, že...), tak nechápu, jak mohla soft kontrolou projít taková věc jako například sežrání šestiměsíčního plodu. ()

Cappuccino 

všetky recenzie používateľa

Nevedel som si predstaviť, ako môže vyzerať horor, ktorý je v podstate celý o tom, že sa ľudia stratili vo veľkej tráve. Spočiatku to na moje prekvapenie fungovalo, ale postupom času som si uvedomil, že tvorcovia nemajú do detailov premyslenú mytológiu, a tak na záver nezostalo nič iné, než celkom atmosferický mišmaš. ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (3)

  • Natáčelo se od 24. července do 12. září 2018 v Torontu (Ontario, Kanada). (BMW12)
  • Píseň, kterou ve filmu několikrát zpívá Ross (Patrick Wilson) a která také hraje v závěrečných titulcích, nese název „Midnight Special“ a je od skupiny Creedence Clearwater Revival. (Matared)
  • Velká část byla natočena v Kanadě a pole se nachází poblíž bowlingové dráhy, kterou můžeme ve filmu vidět. Kostel byl postavený pouze pro film. (Kudly4)

Reklama

Reklama