Reklama

Reklama

Boksooga dolawadda

(seriál)
  • Južná Kórea 복수가 돌아왔다 (viac)

Epizódy(16)

Recenzie (4)

ChArLeNe 

všetky recenzie používateľa

Oplatí sa pozrieť kvôli Yoo Seung-ho. Klasický scenár melodrámy, vrátane nezdravých vzťahov, i keď chémia medzi hlavným párom funguje. Našťastie okrem toho má aj druhú dejovú linku, poukazuje na problém systému vzdelávania založený na dávanie príliš veľký dôraz na známky a ako to psychicky ničí študentov. Tlak nielen zo strany školy na študenta ale aj zo strany rodičov. (o tom je jedna pesnička od BTS). Taktiež rieši korupciu na úrovni školy. ()

moikan 

všetky recenzie používateľa

Začalo sa to úžasne divoko a humorne. Bola som nadšená. Potom to trochu zmiernilo spád, až tak že prostredných 5 epizód mohli vynechať a deju by to nepoškodilo. Záver bol zase dobre napínavý . Téma sa zmenila z osobných vzťahov / pomsty na veľký prípad korupcie v súkromnom školstve. Čo sa týka vzťahov medzi hlavnými opozičnými mužskými predstaviteľmi asi som zbytočne čakala niečo také ako SPOJLER : Všetko sa obrátilo na dobre , takže sa udobríme a odpúšťam ti. Proste téma odpustenia je ešte stále kultúrne tabu v ázijskych seriáloch. Urobil si to, takže už kamaráti nikdy nebudeme. To jedno, že si sa snažil o nápravu. Skôr je bežné, čo bolo aj v tomto seriály, že niekto (hlavná postava Kang Bok Soo) povie ako vysvetlenie „je to moja pomsta!“ , a druhý na to : „Tak OK, potom chápem, to sa nedá brániť. “ KONIEC SPOILERA. Napriek tomu ma téma návratu do školy po 9 rokoch zaujala, takisto ako patologický vzťah s matkou, prekonávanie traumy či vzťahy hierarchie v škole. Výber protagonistov bol trefný. Každému jeho rola sadla. Najviac úžasný bol Kwak Dong Yeon (taká trpiaca postava mu sadne, podobne ako vo Vincenzovi ). Určite odporúčam pozrieť. ()

skorpik42 

všetky recenzie používateľa

Pre mňa jedna z najlepších doram, hltala som ju diel za dielom, hlavný hrdinovia spolu boli super, chémia bola ako má byť. Ale topka pre mňa bolo záporné duo mama&syn, no proste wow. Pre mňa top. ()

Reklama

Reklama