Reklama

Reklama

Hypnoshow

(relácia)
Súťažný / Reality-TV
Slovensko, 2019, 60 min

Účinkujú:

Dano Dangl (moderátor)

Obsahy(1)

Prichádza show, aká tu ešte nebola! Komické situácie, zábavné hry, finančná výhra, vtipný moderátor a hosťujúce celebrity. Počas štyroch súťažných kôl a jedného finálového, kedy pred každým uvedie hypnotizér piatich súťažiach do stavu hypnózy a zadá im nové pokyny, môžu svoju finančnú výhru kumulovať až ku konečnej výške 12 500 eur. Šou moderuje Dano Dangl. Hypnoshow je slovenskou adaptáciou britského licencovaného formátu You're Back in the Room z portfólia BBC Studios. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (25)

Mire odpad!

všetky recenzie používateľa

Televízia ma za normálnych okolností prakticky vôbec nezaujíma, ale tento najnovší "skvost" som si pozrel aspoň z youtubovského komentovaného zostrihu priameho účastníka natáčania. No teda, ak Markíza (alebo JOJ-ka) dokáže vymyslieť ešte niečo trápnejšie ako bolo toto, tak im asi pôjdem osobne pogratulovať. Nemám rád, keď pri pozeraní niečoho sa cítim trápne za tých čo sú na obrazovke... tu som mal tento pocit počas tých necelých 20 min neustále. Dúfam, že niekto neverí tomu, že tí šašovia boli naozaj zhypnotizovaní, lebo to by bol ešte väčší trtko ako hocikto z tých, čo sa dali na túto megakolosálnu pičovinu nahovoriť! P.S.: Dangl po S.O.S. nestvoril nič dobré (pre mňa aj Partička bola nevtipná chujovina), ale že sa mu podarí ešte viac preraziť dno úplnej trápnosti, by som fakt neveril. Nech sa nad sebou radšej hlboko zamyslí :) ()

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Nikdy by som si nevedel predstaviť, že nejaká relácia môže ponižovať inteligenciu diváka viac ako Veštiareň. To kto tomu chrapúňovi Danglovi verí, že účinkujúci sú v hypnóze? Tento pán, keď už tvorí partičku pre debilných amatérov, by si mohol minimálne naštudovať základy hypnózy, aby to aspoň nejako vyzeralo. Apropo účinkujúci, to bol tiež výber. Mladý feťák, čo si potrebuje privyrobiť na dávku, otrasná hrošica, ktorú nepostavíte zo stoličky ani žeriavom, a nejaká blbá kurvička, ktorej priateľ, vyholený debilko, má trvalý tik v pravej ruke od častej masturbácie. Ale ten trtko, ktorý sa hrá na hypnotizéra a pritom môže lízať kakáč aj šarlatánom si zaslúži bejzbolkou po tých popolníkoch na hlave. A potom by nasledoval dement Dangl, ktorý dostal televíznu zábavu a ľudskú dôstojnosť na absolútne dno. Za normálnych okolností to musí skončiť maximálne po druhej časti. A Dangla vykopnúť šup na pracák. ()

Reklama

maestrotatum odpad!

všetky recenzie používateľa

Videl som ten nechválne známy pilotný diel v TV (teda pri všetkej úprimnosti odvážnych 13 minut) teraz po roku aj pol som sa k tomu z nudy vrámci karantény vrátil vo forme rôznych ukážok a strihov na YT a nete. Zistil som a tento deň sa musí zapísať do kroniky mojej existencie na čsfd, že tento televízny program je to najhoršie čo splodila nejaká chorá hlava. Ak je toto hypnóza tak ja som snehulienka. Takto vyzerá stretnutie mladého neurotika, ženy/matky s krízou stredného veku, kuchára alias gumy čo má určite na aute nálepky ľsns, nejakej hostesky a celkom sympatického čecha ktorého životná situácia musí byť prinajlepšom aramgedon pretože bol nútený zohnať peniaze v tomto úbohom počine. Kroky TERAPEUTA a HYPNOTYZÉRA s licenciou po odvysielaní smerovali pravdepodobne hned na úrad práce pretože po tomto fiasku môže už len pomáhť kolegom ( z hypnoshow) a ich rodinám s vysporiadaním sa s hambou zo show. Niečo tak úbohé, trápne, zbytočné sa už nikdy nesmie dostať von na verejnosť, markíza mala dať ospravedlnenie do hlavných správ, pretože hodnota toho čo TV ponúka je priamo úmerná s tým ako vidí inteligenciu v štáte a my teda niesme zaostalci bez zrnka súdnosti. 2% je ale nehorázne prehodnotené hodnotenie, toto je sólová 0 (nula) !!!! Vlastne ono je to taká p*čovina že si to nezaslúži ani komentár lebo IQ sa zníži o desať čísel ale ja som to musel risknúť. HAMBA FUJ. ()

tatka odpad!

všetky recenzie používateľa

Ja osobne žasnem nad tým, KTO sa do takejto relácie dobrovoľne prihlási, a to ešte za úbohých 12 tácov. Chápem výrobný štáb, tí musia z dačoho žiť. Ale tí súťažiaci, tí museli byť zhypnotizovaní už pri narodení, zrejme pádom na hlavičku z vaničky.Rada by som tomu flákla 5 hviezd, ale doma ma vychovali tak, že sa nemám zabávať na postihnutých ľuďoch, lebo oni si za svoje postihnutie nemôžu. Tak sa pripájam k odpadu. ()

StanislachKo odpad!

všetky recenzie používateľa

V čase, keď som sa rozhodol na toto podujať tú svietila krásna percentuálna 0. To ma samozrejme zaujalo. Tak som to skúsil a donieslo sa mi jedného veľkého životného zistenia. Už som starý. Kedysi som sa vedel na podobných krinčoch svojim spôsobom aj masochisticky baviť. Teraz ma to už len sere. Že ide o čistú práčku, v tom mám osobne jasno, len je mi ľúto toho Dangla. Môže sa snažiť ako chce, že pri tom moderovaní trpí je viac ako zjavné. ()

Galéria (28)

Reklama

Reklama