Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hororová antológia zložená z viacerých segmentov, ktoré sú medzi sebou vzájomne prepojené. "The Way Out And The Way In". Dvojica previnilcov sa snaží uniknúť pred spravodlivosťou a vyhnúť sa trestu za svoj čin. Ich osud sa však stále zamotáva a postupne zisťujú, že pred svojou minulosťou nemôžu utiecť, a budú kvôli nej brutálne trpieť.
"Siren". Tri mladé dievčatá, ktoré tvoria hudobnú skupinu, sa vybrali na výlet. Počas dlhej cesty nehostinnou púšťou však dostanú defekt a zostanú odrezané od sveta, pretože nemajú potuchy, ako ďaleko je najbližšie mesto, a taktiež nemajú náhradnú pneumatiku. Našťastie sa po dlhom čakaní objaví auto a zhodou náhod sú jeho majitelia veľmi prívetiví. Dievčatá dokonca pozvú do svojho domu, kde im poskytnú plný komfort. Po príjemnej večeri s rodinou, ktorá ich prijala s otvorenou náručou, sa však pobyt mení na najhoršiu nočnú moru.
"The Accident". Lucas cestuje počas noci opustenými cestami a dlhú cestu si kráti telefonátom s priateľkou. Znenazdajky sa však pred jeho autom z tmy vynorí postava a on už nemá šancu zabrzdiť. Dochádza k zrážke a neznáma osoba má na tele mnohopočetné zranenia. Lucas je však ochotný urobiť čokoľvek, aby jej pomohol. Po príchode do blízkeho mesta má šťastie, keď nájde nemocnicu. Problémom je, že v tejto nemocnici sa využívajú naozaj netradičné liečebné metódy.
"Jailbreak". Starší muž prichádza do mesta, aby tu našiel sestru, ktorá sa stratila už pred trinástimi rokmi. Po malej chvíli však zisťuje, že mesto je plné zvláštnych obyvateľov, a nájdenie sestry jeho sestry bude oveľa komplikovanejšie, ako sa spočiatku zdalo. V záverečnej časti prichádza mladá rodina po prvýkrát do svojho nového domu. Plánovaná večera a oslava sa však nekoná, pretože uprostred večera zaklope na dvere neznámy návštevník, ktorý sa do ich domu snaží dostať za každú cenu. Rodina tak musí čeliť obrovskému nebezpečenstvu hneď po príchode. (Marceloo)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (129)

Forsberg11 

všetky recenzie používateľa

"Stop being so fucking mysterious". Southbound ma prekvapil. Čakal som niečo dobré, ale toto predčilo všetky moje očakávania. Jedna z najlepších antológií aké som kedy videl... no a príbeh o amatérskej operácii, to je čistých 5 hviezd. Vrelo odporúčam. "The Way Out And The Way In" - 70 %! "Siren" - 70 %! "The Accident" - 90 %! "Jailbreak" - 65 %! "The Way In" - 80 %! Southbound - 75 %!! ()

FAITH.BABE 

všetky recenzie používateľa

No konečně! Konečně někdo pochopil, že i v roce 2016 bude lidi bavit něco jinýho, než barák ve kterym straší posedlá panenka, nebo jinej zlej bubák. S filmem VVitch, na kterej se nesmírně těšim doufám, že hororový žánr opět dostává pomaloučku polehoučku naději i v dnešní době Justinů Bieberů a Kardashianek. Muzika funguje, akorát škoda těch digi strašáků, kdyby si s nima vyhráli hezky růčo, posralo by se strachy mnohem víc lidí. Každopádně, já jsem zatížená na filmy ve kterých jde o ! ! ! SPOILER ! ! ! Peklo... Všechno co se týká pekelnosti, ďáblů a trestání hříšníků mě nesmírně bere. ! ! ! KONEC SPOILERU ! ! ! Spokojenost, doporučuju a určo jsem to neviděla naposledy :))) ()

Reklama

Standic1 

všetky recenzie používateľa

Perfektní, peklem protkaná podívaná, při které jsem se ani trošku nenudil. A to ani u jedné ze čtyř povídek, které na sebe v zásadě navazují a mají společnou jen jednu věc - pekelné město na jihu, které znamená pouze bezmoc, temnotu, šílenství a jak už tady někteří napsali, tak to podkresluje perfektní soundtrack. Není potřeba povídky popisovat, jednoduše řeknu, podívejte se na to, protože to stojí za to! Doufám, že rok 2016 si po hororové stránce udrží minimálně stejné tempo a my se brzy dočkáme další pecky. ()

E´Tonno 

všetky recenzie používateľa

Aj na druhé zhliadnutie po rokoch - keď už som zabudol o čom jednotlivé príbehy boli - ide o nadpriemernú záležitosť. The Way Out o potrestaní zločincov na úteku 67%Siren o troch pocestných slečnách 65%The Accident o nehode 80%Jail Break o chlapíkovi hľadajúcom nezvestnú sestru 75% a posledná The Way In o pomste 72%. ()

Davies182 

všetky recenzie používateľa

Zoufale rutinní mini-kolekce snad všech myslitelných hororových archetypů, opatřená navíc ubíjejícím low budgetovým vizuálem. Southbound ve mně nechtěně evokuje mdlý a do sebe zahleděný filmový pokus studenta prvního ročníku FAMU. A ten rozmáchle ambiciózní pokus o rádoby chytrou osudovou smyčku si tvůrci taky mohli odpustit. ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (6)

  • Názov baru, do ktorého vtrhne Danny s brokovnicou, je "Pasca" ("The Trap"). (MikaelSVK)
  • Alternatívnym názvom filmu je aj názov Southbound - Highway to Hell. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama