Reklama

Reklama

Sexuální výchova

(seriál)
  • Veľká Británia Sex Education (viac)
Trailer
Veľká Británia, (2019–2023), 29 h 20 min (Minutáž: 47–85 min)

Tvorcovia:

Laurie Nunn

Hudba:

Oli Julian

Hrajú:

Asa Butterfield, Emma Mackey, Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Kedar Williams-Stirling, Aimee Lou Wood, Connor Swindells, Patricia Allison, Tanya Reynolds (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(4) / Epizódy(32)

Nesebevědomý Otis zná všechny rady na sexuální neduhy. Jeho matka je totiž terapeutka. Rebelka Maeve mu proto navrhne, aby si ve škole otevřel sexuální poradnu. (Netflix)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (15)

Série 1 (2019) (S01) 

Pedofilný fanúšikovia seriálu sa potešili, keď sa 15 ročnému Otisovi nakoniec postavil a aj si nakoniec konečne uľavil. (chápem, že Asa Btterfield už má cez 20, ale starostlivo vybrali tváričku ktorá pedofilov určite poteší). Afroamerický homosexuál má tolerantných rodičov (nech sa páči moji liberálny priatelia, skúste sa v "mužskom" kostýme z najnovšej série Gucci prejsť po tolerantných rómskych štvrtiach Pätoraká či Zabijanec v Rudňanoch, po Krompachoch, Bystranoch či Žehre) zatiaľ čo rodičia jednej bielej rodiny žijú v karavane, ďalší sú rozvedený a posledný otec despota svojho syna šikanuje. Vždy ma rasistické liberálno-pedofilné prasce iritovali a rovnako tak ich pastva pre oči v tomto seriály. Áno, pripúšťam že pre násťročnú generáciu je tento seriál pokrokový, ale pre normálne zmýšľajúceho dospelého človeka je to jedna neskutočná hlúposť s miestami dobrou hudbou a pár vtipnými momentmi čo jevšak na niečo tak neskutočne dlhé príliš málo. ()

Epizoda 1 (2019) (S01E01) 

Porozprávate sa so študentom gymnázia o tom, aké seriály teraz letia a on (mimo iné sledoval aj Hru o Tróny či Peaky Blinders) spomenie že väčšina jeho spolužiačok sleduje seriál Sex education. Tak si zapnete epizódu a okrem toho že je hneď jasné že už iba predstave o Asovi Butterfieldovi tečú ako niagarské vodopády hľadáte jediný dôvod, prečo by to malo byť dobré a nájsť ho nedokážete. Keď si predstavím, že z tejto úbohej generácie s podpriemerným intelektom ktorých fascinuje takáto sprostosť raz majú byť inžinieri či lekári tak sa sám sebe nečudujute že už teraz priebežne sledujete ceny nehnuteľností v Thajsku či na Filipínach a uvažujete o kúpe nehnuteľnosti či pozemku v tejto lokalite. Ten Otisov opálený LGBT kamarát bol jednoznačným topom, táto sílená propaganda sa ani zďaleka nechytá na tú komunistickú z povedzme 30 prípadov majora Zemana. ()

Epizoda 2 (2019) (S01E02) 

Z deju tejto epizódy som si nezapamätal takmer nič okrem ponuky kakaovníka na ukojenie potrieb hispáncovi. Je pravdou že aj my sme kedysi boli teenagermi a Prci, prci, prcičky sme považovali za niečo úžasne vtipné ale toto čo sledujem teraz je jedno trápne divadlo. Na druhej strane je odrazom inteligencie dnešnej mládeže takže niet sa čomu čudovať. Za celkom dobré pesničky a za to ako sa tí herci pre pár dolárov dokážu ponižovať jedna hviezdička. ()

Epizoda 3 (2019) (S01E03) 

Označovanie ľudí, ktorý sa snažia chrániť nenarodené deti za pokrytcov, vtlačenie do priblblých detských mozočkov že keď ide biele dievča na potrat je to v pohode a v pohode je aj izbička plná nezamestnaných kakaovníkov, to ako po dvojici ľudí čo obhajujú práva nenarodených detí liberálny hnoj hodí vrecko s múkou lebo majú iný názor je zúfalstvo. Potom si pozriete správy o gynekológovi ktorý pracoval v Piešťanoch a pohlavne zneužíval deti, nájdete si menný zoznam zamestnancov a potom si podľa iniciálov pozriete aj jeho profil na Facebooku a dozviete sa že mal profilové fotky volím Čaputovú, som admin Zomri a som proti fašizmu a zistíte čo za pedofilný hnoj podporuje nielen potraty ale aj iné liberálne hodnoty. Za hudbu jedna hviezdička, opäť tradičný liberálny hnoj v podaní Netflixu. ()

Epizoda 4 (2019) (S01E04) 

Ešte aj Asa Butterfield, na ktorého sa pritom ako sa pokúsi masturbovať s radosťou pozerali všetky 13 ročné fanynky seriálu s tomu zodpovedajúcim intelektom a ich staršie kamarátky s rovnakým výkonom svojich mozgových závitov a približne 4% časť mužskej populácie (inu mať 50 zapnúť si Sex education a vidieť tam Asu Butterfielda ako predstiera onaniu a pritom herec vyzerá na 16 musí byť pre labúžnikov ritných otvorov dokonalým rajom) vyzerá pristaro. Ostatný diváci si všimnú, že ešte aj tento bejbyface pri záberoch na chodby škôl pôsobí neprirodzene staro medzi ostatnými komparzistami zo školy, kde sa príbeh natáčal. O ostatných hercoch nehovoriac. Teší ma, že mi bude stúpať percento filmov ktorým dám 1* aj vďaka epizódam tohoto seriálu, pretože predpokladám že to bude strop ktorý mu udelím. Tak ale adolescenti a pederasti sa pri tom nepochybne bavia. ()

Epizoda 5 (2019) (S01E05) 

Neskutočná hlúposť o tom, ako údajný biely neonacisti napadnú kakaovníka preto že ide v ženských šatách a kakaovníkovi je potom nepríjemné že pred jeho teplučkým zadočkom dá prednosť slečninej záhradke jeho najlepší kamarát. A záver v ktorom sa solidárne celá škola, respektíve všetky dievčatá spoja a tvrdia že fotka ktorá koluje po škole je ich záhradkou...sadnite si niekedy do vlaku a ak náhodou nebude mať so sebou slúchadlá budete si nútený vypočuť rozhovor skutočných 16 ročných čajočiek a ich ódy na ohováranie kamarátky ktorá vystúpila pred 13 sekundami. Prirodzene k ich veku zodpovedajúcemu slovníku a samozrejme aj na inteligenciu náročnej téme, že ešte nemá tenisky Vans... ()

Epizoda 6 (2019) (S01E06) 

Keď už už úchylný fanúšikovia seriálu dúfali že si pozrú aspoň predstieraný sex v podaní bejbyface Asu Butterfielda a bude to ich úchylným predstavám aspoň na chvíľu suplovať ich predstavy o sexe s 15 ročnými deťmi nakoniec z toho nič nebolo pretože Otis pomáha všetkým len nie sebe. Inak iba zaužívané stereotypy, početná černošská šťastná rodinka, rozvedený nefungujúci vzťah v rodinke bielej. ()

Epizoda 7 (2019) (S01E07) 

Rasistický koncert zakomplexovaného liberálneho idiota, biely chalan má rozvedených rodičov, biely chalan nevychádza so svojim otcom, biely chalan sa pokúsi o samovraždu lebo čierna mamba oňho nemá záujem, kakaovníček má tolerantného tatka ktorý ho podporuje v tom aby takto oblečený išiel na ples a samozrejme všetci spolužiaci to berú ako niečo normálne. Jedna neskutočná sprostosť, ale nech sa páči, všetkým fanúšikom vrelo odporúčam ísť oblečený ako Eric v ženských šatách do rómskej osady a zahrať si s miestnymi osadníkmi sekeráčika...Že sa niečo také páči teenagerom ešte pochopím, že pointe tejto sračky nerozumejú dospelý je smutné... ()

Epizoda 8 (2019) (S01E08) 

Pedofilný fanúšikovia seriálu si nakoniec prišli na svoje, pretože Otisovi sa vo veku 15 rokov (v kontexte seriálu je to jasné, pretože do mesta sa prisťahovali keď sa Otis narodil a v rozhovore s údržbarom to spomína jeho mamička že tam bývajú 14 rokov) postavil a podarilo sa mu ho aj vytrieskať...Svojim spôsobom by týmto ľuďom stačil taký krýtky zostrih pár scén súložiacich čo masturbujúcich mladistvých a nemuseli by sa trápiť s celým seriálom. Korunu všetkému nasadil Otis a jeho kakaová priateľka keď sa pri pokladni pustili do 80 ročnej bielej starenky. Nádherná sonda do inteligencie dnešnej mladej generácie (alebo skôr degenerácie, česť pár výnimkám). ()

Série 2 (2020) (S02) 

Príliš veľa LGBT, príliš veľa masturbujúcich tínedžerov doplnené o rasistický vedomostný kvíz v ktorom dominuje cocoa girl...Ak človek čas od času trávi čas aj s tínedžermi presne vie, čo ich trápi a určite to nie sú debaty o tom, či homosexuálny vzťah je v súlade s vierou a určite sú lídrami vo vedomostnom kvíze osadníci z Katanu. Seriál na svoju hranú politickú korektnosť dopláca aj na úkor toho, že sa snaží pôsobiť vtipne, avšak tínedžerským mozočkom to stačí, rovnako ako starším pánom, ktorí pri predstave že Asa má stále iba 16 a masturbuje v seriály ostošesť musia byť v siedmom nebi. Riadne trápenie, ktoré mám našťastie za sebou a serióznejšia tvár seriálu v druhej série v porovnaní s tou prvou vyznela ešte trápnejšie. ()

Epizoda 1 (2020) (S02E01) 

Skvelý seriál pre trinásťročné deti a pedofilov, ktorý na masturbujúceho Otisa musia pozerať s otvorenými ústami a rukami plnými práce...Zo série Prci, prci, prcičky som vyrástol už dávno, ale snažím sa pochopiť čo dnešnú generáciu fascinuje na tomto seriály nakoľko zákutia ľudskej psychiky ma vždy fascinovali. Najmä tie menej vyspelé mysle... ()

Epizoda 4 (2020) (S02E04) 

Vo vedomostnej súťaži na otázku "ktorá krajina má iba jedno časové pásmo napriek obrovskej rozlohe" dve snehové dievčatá odpovedajú nesprávne (Rusko a Kanada) , ale kakaový 130 kilogramový ženský vorvaň vie že to je Čína...Kakaový alfasamec si teraz nevie vybrať ktorého LGBT priateľa uspokojovať zatiaľ čo snehový Otis nie je schopný uspokojiť svoju priateľku. 89% na čsfd, nie je o čom... ()

Epizoda 5 (2020) (S02E05) 

Otisov oco je neschopný postaviť stan, otec druhého bieleho chlapca je tyran, cocoa boys dokážu všetko a samozrejme LGBT. Aj keď by si človek toto odmyslel, nie je čo hodnotiť pretože toto môže upútať tak trinásťročných harantov... ()

Epizoda 6 (2020) (S02E06) 

Kedže nemám záľubu v 16 ročných amerických chlapčenských zadočkoch táto epizóda mi nemala čo ponúknuť, rovnako tak ako celý seriál a iba za dobrú hudbu vyššie hodnotenie nedávam. Asa Butterfield ťaží z toho, že sa vo vývoji zasekol niekde v strede dospievania, to mu celkom ide ale inak to je seriál úplne mimo môjho záujmu a hodnôt. Keď však seriál začnem pozerať, zvknem ho dokončiť, v tomto prípade to však bude trápenie. ()

Epizoda 5 (2021) (S03E05) 

Akákoľvek snaha dať zhovievavé hodnotenie stroskotala na hysterickom výleve staršej sebavedomej ženy v centre asistovaného rodičovstva, biely bubu heterosexuálny muž...a nech sa nato hnevá kto chce ako veľmi chce tak panika OTečka a chladná hlava mladej sebavedomej ženy potom ako ich "zabudli" na benzínovej pumpe je vostrom kontraste s mladou sebavedomou gymnazistkou ktorá celú základnú a strednú školu dostávala samé jednotky ale nastúpiť na rýchlik do Prešova namiesto na osobný vlak do Popradu nedokáže každý. Pytlík so sračkami to celé iba podčiarkol, skrátka na toto som evidentne buď starý alebo na inteligentnýhumor podstatne náročnejší. Párik učiteľov to z biedy nevytiahol ani záverečný prekvapivý twist ktorý neprekvapil nikoho. ()

Súvisiace novinky

Margot Robbie chystá filmové The Sims

Margot Robbie chystá filmové The Sims

23.03.2024

Loňský rok byl pro hvězdnou herečku a schopnou producentku Margot Robbie (Babylon) poměrně přelomový. Její produkční společnost LuckyChap přenesla na plátna kin svět Barbie, tedy nejvýdělečnější film… (viac)

Doctor Who má novou tvář

Doctor Who má novou tvář

09.05.2022

Stanice BBC oznámila novou hlavní tvář slavného a desítky let běžícího seriálu Doctor Who. Titulní roli již čtrnáctého Pána času tak počínaje další sérií ztvární 29letý rwandsko-skotský herec Ncuti… (viac)

Netflix rozšířil produkci ve Velké Británii

Netflix rozšířil produkci ve Velké Británii

28.11.2020

Britské projekty, zejména pak seriály Koruna a Sexuální výchova, slaví dlouhodobě velký úspěch u předplatitelů Netflixu. Nejen proto streamovací gigant letos výrazně navýšil rozpočet pro britskou… (viac)

Reklama

Reklama