Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Autorka románov Nell Phillipsová (Ashley Newbrough) nie je nadšená, keď sa má autogramiáda jej novej knihy konať v kníhkupectve Emmetta Turnera (Kristoffer Polaha). V minulosti sa totiž bez vysvetlenia nedostavil na schôdzku s ňou. Po tom, ako Emmett zbadá Nell v meste s developerom Bradom (Preston Vanderslice), domnieva sa, že tvoria pár. Keď Nell pri prechádzke mestom stretne Emmettovu neter, dozvie sa, že jej Emmett napísal o smrti svojej sestry, ale Nell jeho list nikdy nedostala. Nell vidí Emmetta v novom svetle a premýšľa, či by sa doňho mohla znova zaľúbiť. Keď však Emmett neodolá Bradovej ponuke na rekonštrukciu jeho kníhkupectva, Nell uvažuje, či Emmett nebol celý čas iba romantickou predstavou. (TV Doma)

(viac)

Recenzie (5)

mia.com 

všetky recenzie používateľa

Tahle vanocni oddechovka prinese krasnou vanocni atmosku, ale jinak spada do podprumeru. Postavy nejsou extra sympaticke a je to moc vyumelkovane. ()

Kritik. 

všetky recenzie používateľa

Z tohoto žánru ide o nadmieru príjemnú tvorbu. Veľmi milé, jednoduché, bez zákerností či intríg a pritom vôbec nie nudné. ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Aj romantika by mala spĺňať aspoň základné parametre na scenár, kvalitu hercov. Toto vyzeralo ako verklikovanie textov, ktoré sú navyše neprirodzené až tupé. No a mega spisovateľku urobili zo ženy, ktorá by podľa kukuču nenapísala ani šlabikár. ()

ecceHOMMO 

všetky recenzie používateľa

Ten kto má podobný typ filmov rád určite sklamaný nebude a počas vianočných sviatkov Vás snímok príjemne naladí.. Ak ste však náročný "amatérsky" filmový kritik, tak asi blahom nebudete prekypovať. ()

Galéria (20)

Reklama

Reklama