Reklama

Reklama

Nicky Larson: Agent amatér

  • Česko Nicky Larson: Agent amatér (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nicky Larson (Philippe Lacheau) je neobyčajný súkromný detektív, ktorý sa preslávil tiež ako neporaziteľný pouličný bojovník či neomylný ostreľovač. Často ho poveria riešením úloh, s ktorými si nedokáže poradiť nik iný na svete. S pomocou svojej partnerky Laury (Élodie Fontanová) ponúka zákazníkom zoznam výnimočných služieb, pričom všetky sú viac-menej veľmi nebezpečné. Ale aj taký slávny profesionál ako Larson má isté osobné nedostatky – často podlieha obzvlášť silnej náklonnosti k nežnému pohlaviu, čo nielen ohrozuje výsledky jeho práce, ale aj poriadne hnevá jeho partnerku Lauru. Jeden z jeho významných klientov ho jedného dňa poverí úlohou ochrany vznešeného Amorovho parfumu, vône, ktorá robí každého, kto ju používa, absolútne neodolateľným. V dôsledku chvíľkovej Larsonovej nepozornosti však legendárny parfum padne do rúk zločincom. Nicky Larson musí božský parfum získať späť a regenerovať jeho skvelé vlastnosti, čo však vôbec nebude také jednoduché... (TV JOJ)

(viac)

Videá (5)

Trailer 1

Recenzie (75)

necisty 

všetky recenzie používateľa

Tuhle bandu miluju, ale musím uznat, že tento počin je zatím jejich nejslabší. Sice se stále nasmějete a má to i kvalitní visuál, ale co se týče námětu, tak šlápli vedle. Já chápu, že si to chtěli zkusit - v jejich postavení bych udělal to samé, ale budu radši, když se budou dál držet bláznivých "romantických" komedií. ()

Raccoon.city 

všetky recenzie používateľa

Elodie Fontan je v tomto filme neskutočne sexy. Jej úžasný herecký prejav je neprehliadnuteľný. Mala by si ponechať takú vizáž, ako v tomto filme sekne jej to viac ako blond dlhé. Scéna s výťahom a jej červenými šatami je bezkonkurenčná. V tomto filme dostala zatiaľ najviac priestoru, čo sa týka jej natáčania z francúzskeho komediálneho súboru  La Bande à Fifi ( Philippe Lacheau, Élodie Fontan, Tarek Boudali, Julien Arruti.). Škoda, že v ďalších filmoch s touto skupinou nedostáva toľko priestoru a nevyužíva sa jej úžasný herecký potenciál. ()

Reklama

Acrobat 

všetky recenzie používateľa

Ak som sa kedysi s chutou zasmial na Lesliem alebo Sheenovi alebo na Abrahmsovi s Proftom ci dokonca nakove, musel som sa aj na tom. Francuzske horuce strely ci Frank Drebin sice nema potencial zaujat dejovou linkou, ale sitcomove sceny, jednotliva kompozicia scen s absurdnym humornym stredobodom su vyborne, svieze, miestami neopozerane. Nesustredi sa to na grcanie prdenie, blondiny, ale len kusok bitiek, sexu, fantazie. Odbavite sa dobre. (Videne 2.5.2021, Joj) ()

angel74 

všetky recenzie používateľa

Jsem hodně rozčarovaná z toho, že už i ve Francii se točí nevkusné sexistické komedie. A taky se fakt nedokážu popadat za břicho při pokusu o vtip, kdy jeden z divnotýpků chce zahřát prochladlého křečka v mikrovlnce, aniž by mu došlo, že to nepřežije a pak se strašně diví, když dojde k jeho vznícení. Pokud humor takto zoufalým způsobem pokulhává, mohli si tvůrci dát alespoň trochu záležet na vystavění kloudného příběhu, který bohužel absentuje. Ba dokonce ani hudební doprovod mě ničím neoslovil. (35%) ()

DavidWebb 

všetky recenzie používateľa

O tom, že natočiť ozaj dobrú komédiu nie je žiadna sranda, sa určite už presvedčil nejeden rejža, nehovoriac o tom, že v posledných rokoch sa to buď nikomu nedarí alebo sa tomu jednoducho radšej vyhne. Vyžaduje si to nielen dobrý scenár, trafiť správnych hercov a hafo neotrelých gagov, ale aj to celé správne namiešať, posoliť, okoreniť a vhodne to podávať. Hoci mi úvod a prvá polovica iba nadvihla obočie a neveriacky som krútil hlavou čo ďalšie vylezie na scénu, v druhej polovici som sa už dokázal slušne baviť a od momentu ako Maverick letí cez predné sklo za podmanivých tónov „Take my breath awaayyyy“... som sa už plácal po kolenách. Tento mix trápnosti, dobrého tempa, pochybných hereckých výkonov a nápaditých blbostí si tie 4 jednoducho zaslúži či už za odvahu ísť s hlavou na klát, ako aj za prvoplánovú snahu pobaviť divákov. ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (24)

  • Élodie Fontan (Laura) si spomína, že na nápad natočiť film podľa známeho japonského komiksu prišiel vo vlaku, keď cestovali na propagačné turné k filmu Bláznivá dovolenka (2015), hoci nikto z nás netušil, či by mohli získať práva na natáčanie. (Raccoon.city)
  • Élodie Fontan (Laura) mala po príchode do Monaka na sebe oblečené vyzývavé červené šaty. Išlo o šaty nazvané Club L London. Šaty boli vyrobené rovnomennou firmou. (Raccoon.city)
  • Na začiatku filmu si Laura (Élodie Fontan) odfotí číslo pod „kódom“, pomocou ktorého ich zákazníci kontaktujú. Kód „X Y Z“ odkazuje na názov prvej epizódy anime City Hunter (1987–1991). (Raccoon.city)

Reklama

Reklama