Reklama

Reklama

Nicky Larson: Agent amatér

  • Česko Nicky Larson: Agent amatér (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Nicky Larson (Philippe Lacheau) je neobyčajný súkromný detektív, ktorý sa preslávil tiež ako neporaziteľný pouličný bojovník či neomylný ostreľovač. Často ho poveria riešením úloh, s ktorými si nedokáže poradiť nik iný na svete. S pomocou svojej partnerky Laury (Élodie Fontanová) ponúka zákazníkom zoznam výnimočných služieb, pričom všetky sú viac-menej veľmi nebezpečné. Ale aj taký slávny profesionál ako Larson má isté osobné nedostatky – často podlieha obzvlášť silnej náklonnosti k nežnému pohlaviu, čo nielen ohrozuje výsledky jeho práce, ale aj poriadne hnevá jeho partnerku Lauru. Jeden z jeho významných klientov ho jedného dňa poverí úlohou ochrany vznešeného Amorovho parfumu, vône, ktorá robí každého, kto ju používa, absolútne neodolateľným. V dôsledku chvíľkovej Larsonovej nepozornosti však legendárny parfum padne do rúk zločincom. Nicky Larson musí božský parfum získať späť a regenerovať jeho skvelé vlastnosti, čo však vôbec nebude také jednoduché... (TV JOJ)

(viac)

Videá (5)

Trailer 2

Recenzie (75)

Martrix 

všetky recenzie používateľa

Jste na super párty se skvělýma kočkama, všichni se baví, alkohol teče proudem...jenže vy jste ten nebožák, který musí zůstat střízlivý, protože slíbil že všechny rozveze do jejich domovů. Sledujete jak se všichni smějí stupidním fórům, uzavírají absurdní sázky a holky hrají driblovanou s vlastníma kozama. Všichni hubu od ucha k uchu...paráda. A vám, střízlivému hovadu nepříjde nic z toho vtipné...vlastně je vám za ně trapně a nechcete tam být. Tak nějak jsem si připadal při sledování tohoto filmu. Infantilní, hloupé fórky, pitomá a primitivní zápletka...posledních cca 20 min. už jsem ani nedokoukal. Připravil mě covid o smysl pro humor? Kdoví, ale aspoň takto po paměti se mi to úplně nezdá. Pravděpodobnější je, že jsem svoje nároky, ani vzhledem k nízké úrovni současných komedií, prostě nesnížil. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Jediné negatívum vidím na tomto filmíku, a to je Elodie Fontan. Krásna dlhovlasá blondínka z Čo sme komu urobili alebo Alibi na mieru sa zmenila na divne červeno zafarbenú krátkovlasú pani, čo jej uberá na atraktivite a pridáva na rokoch. Ale inak dobrá komédia, presne ten francúzsky štýl, ktorý mi sedí a ani napriek výrazne sexuálne zameranej postave tu vtipy nie sú zbytočne prehnané. Apropo, asi aj vďaka tomu sa tu podarilo dotiahnuť Pamelu Anderson, ktorá by po Kupidovom parféme po päťdesiatke najviac prahla. Ako paródia na nadržaného Jamesa Bonda celkom fajn. ()

Reklama

necisty 

všetky recenzie používateľa

Tuhle bandu miluju, ale musím uznat, že tento počin je zatím jejich nejslabší. Sice se stále nasmějete a má to i kvalitní visuál, ale co se týče námětu, tak šlápli vedle. Já chápu, že si to chtěli zkusit - v jejich postavení bych udělal to samé, ale budu radši, když se budou dál držet bláznivých "romantických" komedií. ()

BarryLyndon 

všetky recenzie používateľa

Nejvtipnější věc, co jsem letos viděl. Řezal jsem se u toho jako hovado. Je to asi už pátý film od stejné francouzské party-čtveřice jako Alibi.com a Babysitting. Film je adaptací japonské mangy a dost by mne zajíalo, jestli je to v originálu taky tak sexistické  Jako u každého jejich filmu je vidět, že mají prostě nakoukáno a vrší se jedna filmová reference na druhou. Za tu akčně komediální polohu, kterou tu má Lacheau by takový Ryan Reynolds z Bodyguardů zabíjel. Taky to má 2 nápadité špičkové akční scény, které jsem třeba úrovní v Black Widow neviděl. Pobavilo jedno známé cameo, které má ona osoba už asi v pátém filmu, ale tady bylo nejlepší. Má to necelou hodinu a půl, tah na branku od začátku do konce, fakt to nepoleví. Ideální letní film 9/10 ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Zase fail prekladačov u distribútora. Zjavne to ani nevideli, lebo amatér nebol. Lašóóó, pí si to a toč aj naďalej. Cítim z teba, že nie si úplny kokot, vieš si urobiť srandu, necpeš všade zberačov a s tou cicou vám to ladí. Pokiaľ nemá tie divné vlasy, vtedy vyzerá zle. Takže si jeden z mála tvorcov, ktorého komédie sa dajú pozerať, dá sa tam zasmiať, máš skvelú kameru a strih a nesereš sa do politiky. Udrž si to! 3 z 5 ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (24)

  • Élodie Fontan (Laura) po filme povedala: "Natáčanie filmu ma veľmi bavilo a táto rola Laury bola pre mňa darom. Bola som nadšená a nikdy som sa tak nebavila s postavou ako s touto. Ak sa náhodou bude natáčať dvojka, ani sa nepozerám na scenár, podpíšem to hneď." (Raccoon.city)
  • Élodie Fontan (Laura) mala k svojej postave silný citový vzťah. Rovnako ako jej kolegovia, bola aj ona od malička fanúšičkou Nickyho Larsona. Výzvou bolo urobiť postavu Laury realistickou. (Raccoon.city)
  • Na samom konci priamo za Laurou (Élodie Fontan) a Nickym (Philippe Lacheau), ktorí si to nevšimnú cez obrazovku, preletí vrana a zakráka. Vrana sa často objavuje v ázijských anime, pričom zdôrazňuje momenty osamelosti postáv. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama