Reklama

Reklama

Willy a kúzelná planéta

  • Česko Willy a kouzelná planeta (viac)
Trailer 8

Obsahy(1)

Malý Willy cestuje s rodičmi vesmírom. Po nehode vesmírnej lode sa sám v záchrannom module dostáva na neznámu, divokú planétu. Našťastie má so sebou dôležitého parťáka – robota Bucka. V cudzom svete na nich číha veľa nástrah a objavov… (Magic Box)

Videá (5)

Trailer 8

Recenzie (34)

ModryPlamen 

všetky recenzie používateľa

Mimozemská druh fantázie Made in France. A prečo nie? Avatar predsa nie je dôvod, prečo by sme nemohli experimentovať s fantáziou ďalej. Ale pekne od začiatku. Malý Willie si pokojne s otcom a mamou plavú vesmírom, kým sa stretnú s asteroidmi. Tie poškodia a následne zničia vesmírnu loď. Willie sa v záchrannom module dostane na neznámu planétu, kde ho čaká plno zážitkov, často nebezpečných. A plno mimozemských príšeriek, či už sú priateľskí (tvor čo vydáva zvuk cez roh), alebo nie (kamenné obludy). A to všetko ako bádateľ túži preskúmať. A s jednou oranžovou príšerkou sa spriatelí bližšie, a to s Flashom, ktorého Willie pomenoval podľa hry, a ktorý mu pomáha počas jeho 10-mesačného pobytu na planéte. A zo začiatku ho sprevádza aj robot Buck, u ktorého som nemusel len jeho spočiatku dosť negatívny názor na Flasha, ale inak je skvelý, až je nám celkom smutno že nemôže byť v poslednej tretine filmu, ale dá sa bez problémov pochopiť prečo, batéria nie je nabitá navždy. Až sa čudujem, či tam náhodou nepoznajú solárne panely, ale to už sú len také úvahy. Animácia sa tu naozaj kritizovať nedá, a ak sa budeme tváriť že to močenie zo stromu sme nevideli, nie je tu žiaden nechutný humor. Inak tu už nemám čo napísať. Toto je film pre tých, čo obdivujú fantáziu a čo si chcú oddýchnuť od blbcov túžiacich ničiť planéty, pretože jediným nepriateľom, ak sa to vôbec dá takto nazvať, je čas, krúpy a pár podráždených príšeriek. A ak náhodou nemáte za syna Milhousa van Houtena, tak žiadne trauma nehrozí, tunajšie reči o traume z odlúčenia od rodičov sú značne prehnané. Nemám problém dať mixu Tarzana a Avatara 5 hviezd. ()

NeverEver 

všetky recenzie používateľa

Za me velmi prijemne prekvapeni . jak po strance neotreleho pribehu tak po strance vizualni. KOnecne ne americky pekny detsky kresleny film, ktery reflektuje "kam se dnesni deti pohnuly", ale porad ma v sobe tu lasku, krasu pratelstvi a touhu byt s rodici. A ze technika nam mozna v leccems pomaha, ale zivot ne vzdy zachrani.... Byla jsem unesena z tolika novych postav, barevnosti a jednoduchosti pribehu, ze si film ihned nasel misto v top 10. Nastesti odprosten od americkeho patosu. Na slabsi povahy muze pusobit i trochu drsne..... 4**** a doufam, ze tvurci brzo zase s necim prijdou..... ()

Reklama

pakobylka 

všetky recenzie používateľa

Vpravdě kouzelné dobrodružství jednoho malého Robinsona na jedné vpravdě kouzelné planetě. Nechybí mu dětská hravost, nespoutaná fantazie, nenásilný humor, přiměřená akce, napínavá zápletka ... a dokonce ani věrný Pátek. Zkrátka nabízí všechno, o čem jste kdy snili ... než vás dostihla dospělost - a přetvořila všechna vaše tajná (a případně i veřejná) přání k obrazu svému ... 4.5* ()

Blondsky 

všetky recenzie používateľa

Čekal jsem nudný a obyčejný animák , ale kupodivu to byla docela dobrá dětská pohádka. Příběh je samozřejmě úplně jednoduchý a konec je více než předvídatelný. Takže proč tedy na snímek zajít? Je to samotný vizuál , který nikdy a nikde nevynechává a stále překvapuje. Pro děti ideální, ale starší se budou spíše nudit... 65 % . ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $-miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo $3,652,802▐ Nečakal som žiadne veľké zázraky, lebo animované filmy v posledných rokoch dosť stagnujú a dokopy len hŕstka kde tu, čo to, ponúkne. V tomto prípade našťastie kombinácia Stratený vo vesmíre s Krúdovcami v celku vyšla. Animácia je v norme, príbeh hravý aj keď, na prvý pohľad to vypadá strašne detinsky ale postupne to vygraduje do dosť bláznivého zábavného dobrodružstva na neznámej planéte plnej prekvapení. Samozrejme nechýbajú aj vypäté scény. Spokojnosť. /75%/ ()

Galéria (21)

Reklama

Reklama