Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rozvedení rodičia Tracie (Schuyler Fisk) a Rick (David Clayton Rogers) majú dohodu, že ich malé dcéry Harper (Abby James Witherspoon) a Ava (Skylar Olivia Flanagan) trávia s mamou alebo otcom na striedačku každé druhé Vianoce. Ale tieto sviatky si dievčatá dali na zoznam želaní len jednu vec – stráviť Vianoce s mamou aj otcom na rodinnom statku, ktorý patrí Tracie. Pre Tracie to bude náročná skúška: bude musieť počúvať, ako sa jej súrodenci chvália dokonalým životom, a znášať snahu svojej matky chrániť ju poukazovaním na všetky Rickove chyby a nedostatky. Ale na konci dňa môže toto vianočné stretnutie pomôcť oživiť stratenú lásku medzi Tracie a Rickom a splniť to najväčšie želanie ich dcér. (TV Doma)

(viac)

Recenzie (5)

hygienik 

všetky recenzie používateľa

Decentný, skoro úplne uveriteľný a negýčovitý príbeh o tom, že prísť na Štedrú večeru k rodičom, nemusí byť romantické a príjemné, ale často naopak... A bude aj hezkej doják! ()

Heywood 

všetky recenzie používateľa

Závěrečná píseň dotáhne do konce film, který je více sociální jak vánoční a ukazuje, jak pitomá tchýně jen žvaní, finančně nepomůže a smrad pokrytectví se rozleze po domě. 70% za odvahu takhle natočit "vánoční romantiku". ()

wdc 

všetky recenzie používateľa

Dobrý a dojemný dramaticko-romantický film o rozdělené rodině, lásce rodičů k dětem a a vztahu k jejich rodinném partnerovi (tchyně vs zeť). ()

Tipko 

všetky recenzie používateľa

Obyčajná Tv rodinná vianočná oddychovka, a predsa s poučením. Nie všetko, čo matka a svokra v jednej osobe robí a ako komanduje život v rodinách svojich detí, je správne. Žiaľ, nie je to len vo filme, ale často aj v realite, najmä keď ničí život iných. Okrem multi – kulti, santu, či rozvodov zaujímavý príbeh o napätých rodinných vzťahoch, avšak so šťastným happy endom. ()

Galéria (26)

Reklama

Reklama