Reklama

Reklama

Myšiak Stuart Little 2

  • Česko Myšák Stuart Little 2 (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Sú tomu dva roky, čo sme naposledy navštívili rodinu myšiaka Stuarta Littla. Odvtedy sa mnohé zmenilo - Stuart je o niečo starší a spokojne žije novým štýlom života. Cestuje do školy vo svojom vlastnom aute, naučil sa lepiť modely lietadiel a je pyšný na to, že sa mu podarilo dostať do futbalového tímu. Rád sa hrá so svojím veľkým bratom Georgom (Jonathan Lipnicki) a s novou sestričkou Marthou, dokonca si začína rozumieť i s večne namosúrenou mačkou Sniežikom.  I napriek tomu Stuart túži po blízkom priateľovi, s ktorým by si rozumel viac ako s ostatnými. Jedného dňa cestou zo školy Stuart začuje hlasný výkrik a na sedadlo spolujazdca v jeho aute dopadne zranený vták. Keď precitne z bezvedomia, tajomná operená slečna sa mu predstaví ako Margalo a vystrašeným hlasom Stuartovi vysvetlí, že je ohrozovaná sokolom - obávaným zločincom, ktorý terorizuje všetky zvieratá z Manhattanu. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (101)

Shit 

všetky recenzie používateľa

Taková rodinná pohodovka, ale opravdu nic víc. Myšák zase prožívá nějaký dobrodružství, pak se tam najde pár zvratů, aby to nebyl až zas tak tuctový a nakonec happend, ale proč ne i na takový filmy se dá koukat. A ještě potěší v roli matky Geena Davis, to už je ale opravdu všechno co tenhle film nabízí ()

vesper001 

všetky recenzie používateľa

Dvojka není horší než jednička, ale ani lepší. Nejsympatičtější postavou zůstal kocour, nejméně sympatickou myšák, a štafetu padoucha ulovil sokol se sexy hlasem Aleše Procházky. Stuart začíná mít problémy s láskou – což v amerických rodinných filmech znamená dvojnásobek pohovorů s rodiči, spoustu pochopení a falešných perel – a Little George začíná jít do puberty. Idylka ale nijak neutrpí; když taťka konečně odhalí, že jeho potomek je nezodpovědný lhář, pronese jen obligátní „máš velký průšvih, synu“. Tokání Stua a jeho opeřené vyvolené je pro dospělého dost otravné, proklamace typu „jsi tak velký, jak se cítíš“ smrdí po klišé, ale pár vtipných momentů se najde a navíc je zábavné sledovat, jak Hugh Laurie hraje dobře, i když vůbec nemá, co. ()

Reklama

OughJay 

všetky recenzie používateľa

Nemá takovej šmrnc jako jednička, i tak je to ale v pohodě zkouknutelný. Neni to ten tip filmu kdy koukám na hodiny kdy už bude konec. U tohohle se prostě pohodlně usadim a užívám si to až do konce. Hlavně to z dětí nedělá nemyslící tvory tak jako velký množství jinejch animáků. Nejvíc jsem se zasmál asi kocourovi Smíškovi, ten posouvá tenhle film ještě o level výš... :)) ()

avril4234 

všetky recenzie používateľa

U mňa to býva naopak -dvojky ma väčšinou chytia viac než jednotky a to platí aj u Stuarta. Možno je to tým, že druhé diely "rozprávok" bývajú často o lovestory hlavných postáv a to je môj najobľúbenejší faktor, preto je pre mňa druhý diel Stuarta lepší než prvý. Dej je trochu akčnejší, než u jednotky a podľa mňa je tu aj viac humoru. Dokonca aj hudba v dvojke u mňa veľmi zabodovala, narozdiel od jednotky. Zvieratká sú ešte roztomilejšie a príbeh ešte dojímavejší a je tu ďalší film presne podľa môjho gesta. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $120miliónovTržby USA $64,956,806Tržby Celosvetovo $169,956,806║ Druhý počin ako skoro vždy je dosť odbytí a ani z ďaleka neponúka nič čo by sme už nevideli, a to je problém hlavne rodinných filmov, ktoré sa len námetovo prevárajú a nič nové nedokážu ponúknuť. V takýchto prípadoch sa teda dá pobaviť aspoň na nejakej tej komickej zábavke a tej tu je tiež len minimum aspoň tej vydarenejšej, čo sa ale tvorcom vydarilo je opäť vizuálne poňatie a teda špeciálne triky, to je jediné čo skutočne poteší, len škoda že tento počin zapadá do nevýrazných priemerov. Presné hodnotenie filmu 50% ()

Galéria (44)

Zaujímavosti (5)

  • Film pôvodne obsahoval aj scénu, kedy nákladná odpadková loď vyklápa svoj náklad do oceánu. (misterz)
  • Severoamerické tržby byly 65 milionů amerických dolarů, celosvětové pak 170 mil. (NIRO)
  • Noviny, ktoré dopadnú na Stuarta, nesú titulok "Feathered Filcher Fleeces Fifth Avenue". (misterz)

Reklama

Reklama