Reklama

Reklama

Maniak v susedstve

(TV film)
  • USA Neighborhood Watch (viac)

Obsahy(1)

Lindsay Porterová (Julie McNiven), rozvedená osamelá matka dcéry Jamie (Courtney Grosbeck), žije v pokojnom meste, kde vedie komunitný strážny program a je kamarátkou s mnohými svojimi susedmi, vrátane ochrankára Barretta (Matt Raimo). Lindsay, pripravená vpustiť do svojho života nového muža, sa zamiluje do nového suseda, príťažlivého Stephena Lanea (Trevor Donovan), a obaja rýchlo vstúpia do vzťahu. Čoskoro potom sa ľudia okolo Lindsay začnú stávať obeťami vraha, pričom všetky stopy vedú práve k Stephenovi. Keď Barrettova milostná posadnutosť Lindsay vypláva na povrch, vznikne medzi Stephenom, Barrettom a Lindsay milostný trojuholník so smrteľnými následkami. (TV Doma)

(viac)

Recenzie (2)

JADIM 

všetky recenzie používateľa

Videl som pár takýchto podobných filmov tretej cenovej, ktoré sa vysielajú raz za 3 roky v TV, ešte najlepšie v nejakých nepopulárnych časoch. Filmy, ktoré sú nízkorozpočtové a dialógovo plytké, avšak občas prekvapia solídnou atmosférou, vďaka ktorej človek ignoruje ostatné nedostatky. Ale toto není skoro vôbec temné alebo napínavé. Veľká časť dialógov úplne zbytočná a väčšinou sa ani nič nedeje. Niekedy som sa až smial na tom, aká dramatická hudba bola vložená do scén, ktoré boli úplne o ničom. Trochu to zachraňoval vzhľad tej štvrte. Ďalší film s mysterióznym obalom, na ktorý som sa nechal nachytať a bojím sa, že sa mi to ešte niekoľkokrát stane. Vhodné na pozeranie pri oslabenom vnímaní, napríklad pri chorobe. 3,5/10 ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Majiteľka fitnes centra (Lindsay) sa začne stretávať s novým susedom – niekomu sa to evidentne nepáči a začne Lindsay a jej blízke okolie prenasledovať a terorizovať. Nenáročná jednohubka v žánru thriller, kde herecká hra niektorých hercov/herečiek je tak povrchná, že už to bolí. Film maximálne na jedno pozretie, ale keď máte na výber aj niečo iné, tak tento je možné vynechať bez problémov. Osobné hodnotenie: 59% (*) ()

Reklama

Galéria (28)

Reklama

Reklama