Reklama

Reklama

Pýcha a predsudok pod imelom

(TV film)
  • Česko Pýcha a předsudek pod jmelím (viac)

Obsahy(1)

Darcy Fitzwilliamová (Lacey Chabertová) sa vždy veľmi tvrdo usilovala byť vo všetkom čo najúspešnejšia. Radšej sa rozhodla založiť vlastnú firmu, než by pracovala pre svojho otca. Keď sa Darcy vracia na Vianoce do rodného mesta, opäť stretáva svojho dávneho rivala Lukea Bennetta (Brendan Penny), majiteľa úspešnej reštaurácie. Obaja sa pustia do organizovania príprav vianočnej charitatívnej akcie. Darcy zrazu trávi veľa času s Lukeom aj rodinou, pričom si začne uvedomovať, na čom v živote skutočne záleží. Odhodlá sa konečne napraviť zlý vzťah s otcom a nečakane sa zamiluje. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (9)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Krížovkárka Lacey Chabert je zárukou romantického béčka a keď ste na to pripravení, nemôže vás to prekvapiť. A čo taký Brendan Penny(s)? Stačí sa pozrieť je jeho profil. Každý druhý film má v názve Vianoce, sviatky či Valentína. Summa summarum: herecké výkony pol hviezdy, scenár pol hviezdy. Výrok filmu padol, keď dáma pred štyridsiatkou povie: „Mám nového kluka.“ To fakt? Nie chlapa, ale rovno kluka? ()

evulienka3 odpad!

všetky recenzie používateľa

Neviem čo ma to napadlo pozrieť na Veľkú noc vianočný film...ale to vlastne nie je podstatné, pointa je v tom, že som hádam ešte väčšiu snobskú americkú hovadinu snáď ani nevidela. ()

Galéria (9)

Reklama

Reklama