Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robotníci pri rekonštrukcií bytu, ktorý bol dlhší čas neobývaný, nájdu v stene zamurované mumifikované telo ženy. Súdny lekár zistí, že krátko pred svojou smrťou porodila. Vyšetrovatelia sa snažia zistiť totožnosť mŕtvej a okolnosti jej smrti. Je možné, že tento zločin nejakým spôsobom súvisí so súčasnými vlastníkmi bytu? (RTVS)

(viac)

Recenzie (4)

solisoli 

všetky recenzie používateľa

Televízna kriminálna etuda o temperamentnej kriminalistickej kapitánke a nenažranom vyšetrovateľovi, ktorí sa chytili vyriešiť prípad zamurovanej múmie v jednom malom prímorskom meste. Náhodou, vysvitne, že súdny patológ je otec komisárky a múmia je dcérou senilného zazobaného trtkoša, ktorý práši ešte aj sudkyňu. Tých prekvapení je tam viac, čo dáva indície, že to s tým vyšetrovaním nebude také jednoduché, dotiahnuť do úspešného konca. Aj nebolo. Ale zdanie klame. Ortodoxná kapitánka, ako ináč, vypátra všetko. A keby toho bolo viac, vypátrala by toho aj viac. Všetky policajné akadémie a zložky, po dopozeraní tohto príbehu, sú určite v extáze s nezabudnuteľným zážitkom. ()

Reklama

kolemjdouc 

všetky recenzie používateľa

velmi kvalitní epizoda.napínavá od začátku do konce .mě zaujala natolik že jsem si kousala nehty a říkala jsem si: kdo to byl?????okonce mě napadl i ten ústřední motiv ale že by až tak??A ono opravdu ano.Indicie byly v hrobě ,který vykopali archeologové...Skvělá režie,kamera,scénář.Sekundoval tomu všemu nej i excelentní slovenský dabing.Za mě spokojenost. ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama