Reklama

Reklama

Bláznivá vianočná kalamita

  • Slovensko Studené nohy (festivalový názov) (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Denis (Emilio Sakraya) je treťotriedny lupič, ktorý potrebuje zaplatiť dlhy nekompromisným gaunerom. Aby získal peniaze, vláme sa do rakúskej zimnej chaty bohatého podnikateľa a pacienta po mŕtvici Raimunda (Heiner Lauterbach). Zdá sa to ako dokonalý plán až do chvíle, keď región zasiahne zúriaca snehová búrka práve v čase, keď na návštevu prichádza Raimundova vnučka Charlotte (Sonja Gerhardt), ktorá si Denisa pomýli s novým ošetrovateľom. Keďže útek neprichádza do úvahy, Denis sa rozhodne hrať túto hru. Nasleduje zábavná hra na mačku a myš, v ktorej sú podozrievavá Charlotte, jej starý otec, ktorý všetko vidí, ale nehovorí a nemôže sa hýbať, a bystrý mladík nečakane nútení spojiť svoje sily... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (31)

Padme_Anakin 

všetky recenzie používateľa

V rámci žánru „oddechovka“ hodnotím v podstatě kladně, jedná se o takovou milou romantickou komedii, nenáročnou a předvídatelnou, nicméně to drží pohromadě a funguje to, u mě dobrý.. Emilio Sakraya působí roztomile nemotorně, stejně tak jeho filmová partnerka Sonja Gerhardtová, po pravdě mně se nejvíc líbil dědeček po mrtvici, s brokovnicí a na vozíčku byl prostě neodolatelný, Heiner Lauterbach skvělý.. Závěrečný trest mě pobavil a rozesmál.. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Podľa hodnotenia som očakával niečo vtipnejšie. Teda keď dedo vyblinká na mladého chlapca jedlo, to mne napríklad nepríde vtipné. Celkovo mi to prišlo také priemerné vo všetkých aspektoch, humor, dejová linka, herecké výkony, nič nadštandardné. Sonju Gerhardt síce prirovnávajú k Jennifer Lawrence, mne však skôr podobou pripomína Reese Witherspoon. Každopádne je herecky v úzadí za svojimi americkými kolegyňami. ()

Reklama

Flego 

všetky recenzie používateľa

Nemci v posledných rokoch presviedčajú, že to s komédiami vedia. Ich námety sú dokonca originálne, takže potom všetko zostáva len na spracovaní, výkonoch a celkovom vyznení. V tomto prípade tvorcovia zostali na pol ceste, rozhodne však natočili sympatickú pobláznenú komédiu s trochou romantiky, ktorá nikoho neurazí. ()

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

Nemecky humor opat na kvalitnej urovni,vyborna komedia so skvelou zapletkou a velmi sympatickym hereckym obsadenim,Sonja Gerhardt je kocka a Emilio Sakraya pohodak,taktiez bodoval aj Heiner Lauterbach,cele sa to odohrava v peknom zasnezenom prostredi,trosku romantiky do toho a vysledok nema chybu...:-) ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Slušná teenagerská romantická a navyše aj kriminálna komédia. V ľubovoľnom poradí, vyberte si. Viac ale snímka poteší v momentoch, kedy spolu zápasia v štýle Sám doma paralyzovaný dedo a nečakaný návštevník. Našťastie ale funguje aj chémia medzi oboma teenagermi, snáď až na tú referenciu na Rýchlo a zbesilo nepôsobí ich konfrontácia nikdy otravne. Dokonale pobaví predovšetkým bláznivé finále, ktoré je samozrejme úplne mimo fyzikálne zákony, ale v podstate celý film posunulo o úroveň vyššie. ()

Galéria (19)

Reklama

Reklama