Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kněz se synem se odstěhují na vesnici. Místní lidé ale objeví trapné video, které jejich vztah s nově příchozími silně zkomplikuje. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (3)

sochoking 

všetky recenzie používateľa

Dráma z fínskeho vidlákova, kde miestni dajú najavo svoju nevraživosť voči chlapíkovi s pokryvenou minulosťou a jeho synovi. Na jedno pozretie to je dobré ale mne osobne chýbal vo filme nejaký silný moment, scénka, ktorá by mnou zalomcovala. Takto ten film vyšumí do zabudnutia veľmi rýchlo. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Tak toto nie je komédia ani náhodou, skôr taká melancholická severská dráma, ktorej dominuje téma ucelenej mestskej komunity neochotnej prijať nových obyvateľov. Vzťahy dospelých a detí v tomto filmu boli poriadne chladné, a fakt neviem posúdiť, ktorá z týchto dvoch vekových skupín bola menej infantilná a arogantná. Harriho a Sima mi bolo celkom ľúto, lebo mi prišli celkom správni. Nuž, ľudia sú krutí, často aj bezdôvodne, nieto ešte keď si dôvod nájdu... Celkovo bol scenár fajn, ale prevedenie príliš nenápadné. 2* ()

Reklama

PP66 

všetky recenzie používateľa

Komedie to příliš není. Rezonuje tam spíše nepřijetí přivandrovalců, šikana a vládnutí místní smetánky. Navíc jsem byl ve filmovém klubu Bar22 okraden. Opravdu těžký den. ()

Galéria (13)

Reklama

Reklama