Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milan (40) má  tri deti a aby zabezpečil svoju rodinu, chodí pracovať do Nemecka. Počas návštevy doma cez Vianoce zistí,  že jeho najstarší syn Adam je členom polovojenskej mládežníckej skupiny. Chlapec je zapletený do šikanovania a usmrtenia spolužiaka. Otec sa rozhoduje, čo by mal spraviť. Spolu s manželkou Zuzkou pri tom začnú zisťovať skutočnú pravdu  o svojom synovi, o svojej rodine, o sebe samých a aj o spoločenstve okolo seba. (ASFK)

(viac)

Diskusia

pds

pds (hodnotenie, recenzie)

hippie2222

...no som rád, že tento problém nemám len ja, ako som písal už v recenzii. Nová generácia hercov nedokáže zrozumitelne artikulavať, vyfackať a znova na školu.

Koudy_cz

Koudy_cz (hodnotenie, recenzie)

Až na ty dialogy OK, určitě lepší ako Trhlina. Ale koukám tak po netu, že nejsme sami co jsme některé pasáže nerozuměli a to ani na popáté. Aspon že na ivysilani to chvilku je ke zhlédnutí.

Zlatohlávek

Zlatohlávek (hodnotenie, recenzie)

hippie2222

Divný konec? Když zjistíte, že policista je velitelem v té polovojenské organizaci (Hop - Hop - Hop)? Stejný pocit beznaděje jsem měla před 3 lety po skončení filmu Učitelka.

hippie2222

hippie2222 (hodnotenie, recenzie)

A škoda toho uspěchanýho divnýho konce, ten film měl mít ještě tak půlhoďku a něco tam měli vymyslet pořádnýho jako vyvrcholení.

na príspevok reagoval Zlatohlávek

hippie2222

hippie2222 (hodnotenie, recenzie)

Dadel

Se nedivím, když je zvuk dle nejnovější módy doprasenej a herci neartikulujou. Pustil jsem si titulky taky, protože jinak jsem musel dialogy neustále vracet. Jinak by to byl skvělej film.

na príspevok reagoval pds

Súvisiace novinky

Jaké filmy budou bojovat ve Varech?

Jaké filmy budou bojovat ve Varech?

28.05.2019

54. ročník Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary začíná přesně za měsíc a nyní byla čerstvě odhalena dvanáctka filmů, které se budou ucházet o hlavní festivalovou cenu, Křišťálový globus.… (viac)

Reklama

Reklama