Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pediatrička Tasha Millerová (Kaitlyn Leeb) sa sústreďuje na to, aby deti, o ktoré sa stará, dostali čo najlepšiu lekársku starostlivosť. Keď si však príťažlivý princ Alexander Cavalieri (Nick Hounslow) zlomí nohu na neďalekom lyžiarskom svahu, Tasha je nútená dovoliť mu, aby sa liečil u nej. Nahnevá ju, keď rozmaznaný člen kráľovskej rodiny narúša vzácny čas liečby, ktoré jej deti tak potrebujú. Tasha si však čoskoro uvedomí, že trochu silnej lásky a kus vianočného ducha by mohli z tejto kráľovskej bolesti spraviť rytiera v žiarivom brnení. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (3)

Heywood odpad!

všetky recenzie používateľa

Tu trapnou ruštinu bych ještě rozdýchal, ale film, kde se vyjma jedné postavy všichni chovají jako bezduché přihlouplé stroje nikoliv. ()

Reklama

Nellaron odpad!

všetky recenzie používateľa

Prečo vôbec takéto filmy existujú? Celý rozpočet mohol byť venovaný charite, alebo na akúkoľvek inú zmysluplnejšiu vec. Ak máte chuť na vianočnú rozprákovú romancu, poobzerajte sa inde. Jedine že by ste chceli vidieť frašku o bohatom princovi závislom na Facebooku a iných sociálnych sieťach, ktorý sa zamiluje do svojej doktorky. Tento film sa snaží byť  nasilu novodobý, humorný, ale v konečnom dôsledku je prihlúply a trápny. ()

Galéria (24)

Reklama

Reklama