Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Neslávne slávny Joseph Salazar (Florin Piersic Jr.) dlhé roky kraľoval drogovému kartelu. Situácia sa obráti, keď Salazar prestane kryť chrbát svojim kumpánom a mieni svedčiť na súde. Jeho bezpečný priechod do USA má zabezpečiť elitný tím agentov DEA. Vedie ich drsný major Tom Jensen (Luke Goss) a jeho nadriadený (Steven Seagal). Salazarovi bývalí kolegovia, na čele s nekompromisným zabijakom Brunom (Georges St. Pierre), chcú zabrániť jeho odchodu do Spojených štátov za každú cenu. Napadnú preto luxusný hotel, v ktorom sa agenti DEA a Salazar nachádzajú. A ich úloha je jasná- zabiť každého, kto sa im postaví do cesty! (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (40)

Andersis 

všetky recenzie používateľa

A náhodou vůbec né tak špatné jak se povídá. Je to akční je to zase trošku zamotanější. Steven tady hraje druhé housle, ale je v celém filmu prostříhám docela často takže bych to nák nehrotil. By mě zajímalo jestli by se Štefan oběvil ve filmu na 5 vteřín jestli by to tady rádoby kritici považovali za Seagalovku. Tohle je totiž spíš Grossovka. Akce je v celém filmu dostatek.... dá se říct, že se pořád něco děje. Steven nehraje úplně špatně a po delší době jsem mu věřil i nákou tu rvačku. Samozřejmě když příjde na plac velký Steven začne se sestřihávat o stošest a všichni tak nák víme proč. Ale někdy to bylo zbytečné páč von ty akční scény dělal někdy i sám do pytche ! Tenhle rok je to společně s Code of honnor to nejlepší co Steven vyprodukoval. Ale Killing Salazar hodnotím ještě o kapánek výš. Takže když to zahrnem a zhrnem....... na jedno deštivé odpoledne je to v pohodě. ()

Lacike odpad!

všetky recenzie používateľa

Zase dalsia Seagalovka v ktorej ma Seagal väcsi priestor na plagate ako v samotnom filme v ktorom sa na chvilu objavi v akcii na zaciatku a na konci a medzitym sa parkrat mihne v sede pri vypocuvani Luke Gossa. Zapletka je nezazivna. Vsetci tam chcu zabit nejakeho Salazara. Nazov teda neklamal. Akcie je relativne dost. Tvoria ju bitky a prestrelky. Na konci ma dlhu bitku s Georges St-Pierrom aj Seagal. Zacne sa jak vyzva do tanca. Po par krokoch si hodia sipku z prveho poschodia do postele. Len ta postel na zemi chybala. Potom sa otrasu a niekolkokrat pomaly naznacia, ze sa akoze mlatia. Zo zaberov zo zadu je jasne, ze sa bitky zucastnuje Seagalov dubler, ktory uz ma pomaly podobne vypracovany bachor ako Seagal, ale vdaka rychlejsim pohybom poznat, ze to nie je dôchodca Seagal. Proste choreo je mizerna a strih tiez nie je najprehladnejsi, takze cela ta bitka nestoji za nic. Nejaky slusny a hlavne dynamicky chvat v bitkach predvedie aspon Goss. Ale ako celok ani tie jeho bitky nestoja za to, aby ste si ich samostatne pustili na youtube. No a prestrelky? Nonstop tam vsetci predstieraju, ze strielaju a po chvili sem tam niekto z nich sebou sekne na zem akoze ho trafili. Vsetky vystreli a zasahy su hnusne CGI. Z nudy som si ich spomalene trochu prestudoval a zistil som, ze maju tak maximalne 10 (aj aj to bude asi prestrelene cislo) obrazkov iskier, ktore vlozia do zaberu, ked manik predstiera, ze striela a to je vsetko. A podobne to je aj zo zasahmi. Na youtube sa daju najst vypravnejsie amatersky filmy. Akurat v nich nehra hviezda z pred sto rokov Seagal a povedomy xicht Goss. Takze je to o chlp profesionalnejsie natocene ako tragedie Asian Connection a Sniper: Special Ops, ale je to rovnaka nuda. Skoda. Pritom trailer vyzeral z niekolkych chystanych Seagaloviek najlepsie. 1/10. ()

Reklama

malylada 

všetky recenzie používateľa

Nuda Nuda Nuda. Seagal hraje agenta, který vyslýchá, provádí rekonstrukci události a mihne se asi ve dvou akčních scénách. Snaha o lepší scénář, proti posledním Seagalovkám se nedá upřít, včetně pokusů o zvraty, ale bohužel je tu tolik nudných dialogů, že člověk odpočítává čas do konce. Akce je pořád stejná a možná na konci to docela ujde. Hvězdička navíc za GSP, bylo vtipné vidět UFC champ, jak dostává od takového cvaldy......3/10 ()

Rominator 

všetky recenzie používateľa

Tým federálních agentů má za úkol ohlídat drogového bose Salazara (Florin Piersic Jr.), který bude jako svědek transportován do USA... Podle úvodních titulků a plakátu by se mohlo zdát, že je Steven Seagal hlavní hvězdou, ale není to pravda. Steven se do akce zapojí v úvodu při zátahu a v závěru s ním má souboj Georges St-Pierre jako Bruno Sinclaire. Čas mezi Seagal prosedí výslechem Lukea Gosse (major Tom Jensen). Zkrátka jde o regulérní vedlejší roli a Steven na place dlouho nebyl. Chris Whitelaw má v závěrečných titulcích kredit jako Stand-in for Mr. Seagal / "Seagalův záskok". V neuvěřitelně pomalých závěrečných titulcích filmu je uvedno, že vznikl v roce 2015. HODNOCENÍ 30% ()

Martin741 odpad!

všetky recenzie používateľa

No bieda, bieda tie nove seagalovky, fakt ako dej to nemalo, herecke vykony priserne /sak ved seagalovka, no/ a dialogy su uplne spatne a od strednej casti filmu nepocuvatelne. Skoda, Seagal je uz len matny odtien svojej niekdajsej slavy, toto dalsi film - prispevok do jeho zumpoidnej filmografie : 0 % ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (1)

  • Keď John Harrison (Steven Seagal) v závere filmu postupuje s jednotkou po schodoch v jednej scéne má holú hlavu, v ďalšej scéne a potom až do konca má už na hlave čiernu šatku. (johnsnow)

Reklama

Reklama