Reklama

Reklama

Nikdy sa ťa nevzdám

  • Česko Unforgettable (viac)
Trailer 1

Tessa Connoverová (Katherine Heigl) sa len ťažko vyrovnáva s koncom svojho manželstva po tom, čo sa jej bývalý manžel David (Geoff Stults) šťastne zasnúbi s Juliou Banksovou (Rosario Dawson). Nielen že Juliu privedie do domu, v ktorom s Tessou kedysi žili, ale aj do života ich dcérky Lily (Isabella Kai Rice). Julia, ktorá sa snaží zvyknúť si na novú úlohu manželky a nevlastnej matky, verí, že stretla muža svojich snov, muža, ktorý jej pomôže urobiť hrubú čiaru za jej pohnutou minulosťou. Tessina chorobná žiarlivosť však čoskoro prekročí všetky medze a nezastaví sa pred ničím, až kým sa z Juliinho sna nestane absolútna nočná mora. (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (53)

claudel 

všetky recenzie používateľa

Dlouho jsem neviděl nějaký thriller a u Unforgettable mě zaujalo obsazení, které, jak se následně ukázalo, je největší devizou celého snímku. Zvláště Katherine Heigl předvádí slušný výkon. Věřím, že roli Tessy tuze uvítala, neboť pro ni představuje příležitost vymanit se ze škatulky sladkých romantických blondýnek, případně opory Chirurgů. Rosario Dawson hraje neméně dobře, takže mužské postavy jsou tak nějak navíc, prkenné anebo zcela či téměř virtuální. Docela dobrý film, relax, pokud se díváte bez přehnaných očekávání, budete spokojeni. ()

Bozvav 

všetky recenzie používateľa

Naprosto famózní Katherine Heigl zachránila jinak velmi slabé dílko, hodící se tak na televizní obrazovku. Téma mnohokrát provařené (což by nevadilo, kdyby to nebylo tak děsně předvídatelné), dialogy průměrné, napětí skoro nulové. Obsazení dobré, až na mužského hlavního protagonistu, ten byl nemastný, neslaný. Jako celek 55%. ()

Reklama

Dale 

všetky recenzie používateľa

Kvalita thrilleru sa pozná podľa kvality záporáka. Nie žeby Katherine nebola presvedčivá mrcha, dokonca sa zo začiatku zdá, že jej postava má solídny plán, no už vtedy je Tessa hrozne predvídateľná, lebo ste podobnú pizdu videli v stovke iných B-čkových thrillerov, že to fakt pripomína telenovelu, ako tu je často zmieňované. A ako sa blíži koniec, je to čoraz horšie a zistíte, že ten záporák stojí za starú belú, ako aj celý film. Horko-ťažko dve hviezdy. ()

mark9th 

všetky recenzie používateľa

Nemohol som si predsa nechať ujsť vidieť krásnu Katherine Heigl ako crazy bitch po všetkých tých romantických komédiách. Dobre zamýšľaný film, ktorému by ale pomohlo viac pritvrdiť a dať Heigl väčšiu šancu ukázať ako šialená až môže odmietnutá žena byť. Takto to skôr pripomína TV film pre dôchodcov na STV1 v nedeľu večer. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Klasický film o šialenej ženskej, ktorá začne niekomu strpčovať život. Námet, ktorý vidíme bežne v bazárových či výpredajových formátoch, no tentokrát si priviedli herecké hviezdy. A musím uznať, že hoci Katherine Heigl veľmi nemusím, tu jej tá rola zarezala. Smerom k záveru som však bol stále viac rozhodený, ten scenár je naozaj veľmi plytký, vyslovene lacný. Prináša klišoidný dej a pri niektorých situáciách stojí až rozum, ako napríklad dievčatku zomrie mama a napriek tomu, že celý čas ju brutálne milovala, odrazu jej veľmi nechýba a stačí jej na objatie aj macocha. Jediné vysvetlenie je, že je už v tak útlom veku fanatickou podporovateľkou Black Lives Matter. Dokonca ešte pred vznikom tohto rasistického združenia. ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (4)

  • Počas prípitku vo firme si na začiatku filmu môžete všimnúť, že Julia (Rosario Dawson) drží pohár v každom zábere v inej ruke bez toho, aby si ho podala. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama