Reklama

Reklama

Vtáky noci a fantastický prerod jednej Harley Quinn

  • Slovensko Fantastická premena Harley Quinn (viac)
Trailer 3

Obsahy(1)

Počuli ste ten vtip o policajtovi, vtáčatku, psychoške a mafiánskej princeznej? Vo filme Vtáky noci a fantastický prerod jednej Harley Quinn rozpráva hlavná hrdinka svoj prekvapivý príbeh tak, ako to vie len ona. Keď sa v Gothame jeho najnechutnejšie sebestredný zločinec Roman Sionis a jeho horlivá pravá ruka Zsasz zamerajú na dievča menom Cass, mesto počas jej hľadania okamžite prevrátia hore nohami. Cesty štyroch svojských žien - Harley, Huntress, Black Canary a Renee Montoya – sa pretnú a ony nemajú na výber. Musia sa spojiť, aby zločinca porazili. (Continental film)

(viac)

Ocenenia

  • víťazstvo
  • nominácie

Súvisiace novinky

Snímek Birds of Prey se přece jen dočká spin-offu

Snímek Birds of Prey se přece jen dočká spin-offu

21.08.2021

Zatímco většina fanoušků řeší, kdy znovu na plátně uvidí komiksovou postavu Harley Quinn hranou herečkou Margot Robbie, studio Warner Bros. potažmo streamovací služba HBO Max teď přišla se svojí… (viac)

Filmová Batgirl našla režiséry

Filmová Batgirl našla režiséry

21.05.2021

Studio Warner Bros. už nějakou dobu chystá filmovou sólovku Batmanova sidekicka v podobě Batgirl. Snímek měl původně točit Joss Whedon, po jeho problémech se ale režisér stáhl do ústranní a místo něj… (viac)

Nový Piráti z Karibiku s Margot Robbie

Nový Piráti z Karibiku s Margot Robbie

27.06.2020

Margot Robbie si zvolila pirátský život. Zahraje si hlavní roli v novém chystaném filmu ze světa Pirátů z Karibiku. Scénář k zatím nepojmenovanému filmu pak napíše Christina Hodson, která dělala s… (viac)

Vynechá Wonder Woman komplet kina?

Vynechá Wonder Woman komplet kina?

21.03.2020

Podle interních zdrojů to vypadá, že studio Warner Bros. seriózně zvažuje, jestli by nebylo lepší vynechat kina, a poslat snímek Wonder Woman 1984 rovnou na domácí nosiče a k digitální koupi. Důvodem… (viac)

Reklama

Reklama