Reklama

Reklama

Playmobil vo filme

  • Česko Playmobil ve filmu (viac)
Trailer 10

Obsahy(1)

Keď Marlin mladší brat Charlie nečakane zmizne v čarovnom animovanom svete Playmobil®, nepripravená Marla sa musí vydať na cestu, aby ho priviedla domov. Ako sa vydáva na fantastickú cestu naprieč úžasnými novými svetmi, Marla sa spojí a stretne s nepravdepodobnými a hrdinskými novými priateľmi – svojským kamionistom Delom, temperamentným a charizmatickým tajným agentom Rexom, robotom, extravagantnou vílou a ďalšími. Prostredníctvom svojho akčného dobrodružstva si Marla a Charlie uvedomia, že bez ohľadu na to, čo sa vo vašom živote odohráva, môžete dosiahnuť čokoľvek, keď veríte v seba! (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (7)

Trailer 10

Recenzie (25)

Likan7 

všetky recenzie používateľa

Moc by to chtělo být dalším Lego příběhem, jenže tomu chybí úplně všechno. Je to jen animák, u kterého se nebudou nudit tak maximálně malý caparti. Humor je ten nejzákladnější, všechno je to šíleně hlasitý a barevný. Skáčeme z jednoho světa do druhého ale mě to bylo vyloženě jedno. Jediná dobrá část byla ta špiónská, tehdy jsem si ještě říkal, že by mohl jít film ve druhý půli nahoru, jenže za 5 minut jsem zase začal upadat do všudypřítomné letargie. ()

Ms.Iris 

všetky recenzie používateľa

Sklamaná som, očakávala som od toho oveľa viacej. Nezaujalo to ani mňa ani moje dieťa, a to je nenáročný divák. Čiže problem bude niekde inde... každopádne pre mňa nuda, nuda a ešte raz nuda.. plus spievanie hroznééé, postavičky divné, ..a keby menej mleli ústami a viac vtipných scén dali... nuž, darmo. ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $75miliónovTržby USA $1,083,213Tržby Celosvetovo $13,759,990▐ Technicky nie je animácia najhoršia ale dejovo to pláva dosť v rutine. Skutočná zábavnosť je minimálna. V priamej konkurencii / či konfrontácii s LEGO filmami to je o úroveň nižšie. Animáky posledných rokov okrem Pixaru a Disney sú dosť ošuntelé. Bez väčšej výpovednej hodnoty. /videl v kine: 50%/ ()

MrHlad 

všetky recenzie používateľa

Brácha se ségrou se octnou ve světě podivných a ne moc hezkých panďuláků a když se bratr ztratí, musí ho sestra najít a zažije velké dobrodružství. Teoreticky. Playmobil ve filmu je hodně usedlý animák, který spoléhá hlavně na to, že ukáže co nejvíc stavebnicových věcí a člověk kvůli tomu přestane vnímat, jak je ve všech směrech přinejlepším průměrný. S dětmi se to zvládnout dá. Bez nich není důvod, abyste to viděli. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Playmobil: The Movie" ani náhodou nemôže konkurovať ostatným animovaným filmom, ktorým by sa chcel priblížiť? Ktorým? Úprimne si myslím, že na to si viete odpovedať aj sami. Takže nie, nebudem ich sem vypisovať. Pre mňa osobne slabý počin. Nečakal som od toho ale moc. Anya Taylor-Joy tu dokopy vôbec nevie zažiariť a moc filmu pridať nevie. Keby hral jej postavu ktokoľvek iný, tak by to podľa mňa nič nezmenilo. Dievča je šikovné, ale nerozumiem, prečo sa dostala do tohto filmu. Je to proste nudná rola protagonistky v divnom svete. Takej, aké sme už videli veľakrát predtým. Animácie sú okey, no myslím si, že film by potreboval nejakú krajšiu farebnú paletu, ktorý by priniesol niečo krajšie na pozeranie. Okrem toho dizajny niektorých postáv nie sú zrovna najlepšie zvládnuté. Pripomínajú mi iné postavy, ktoré boli figúrkami v inom animovanom filme, ktorému sa to snaží podobať. Najviac je to pre mňa vidno, keď sa pozriem na zloducha filmu. A potom sú tu ešte okrem toho aj hudobné čísla, ktoré sú podľa mňa tak zabudnuteľné a nudné, že film nemá reálne čo posunúť do nejakej zaujímavejšej roviny. Myslím si, že najlepšia časť celého filmu bol pre mňa úvod, kde sa stretneme s našimi postavami (v tom čase ešte hranými). Tomu som dokázal asi najviac uveriť. A aj čo sa z toho odvinulo. No všetko ostatné je staré známe v inom kabáte, ktorý nie je dostatočne pekný na to, aby som to pochválil. Hodnotenie: C- ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (2)

  • Postavu Fairy Godmother v Nemecku nahovorila víťazka 10. nemeckej superstar Beatrice Egli. (JADIM)
  • Celosvětová premiéra proběhla 10. července 2019 na Mezinárodním animovaném filmovém festivalu v Annecy. (ČSFD)

Súvisiace novinky

20 největších propadáků poslední dekády

20 největších propadáků poslední dekády

15.12.2019

S blížícím se koncem roku se pochopitelně pojí vznik různých žebříčků, rok 2019 je ale specifický ještě v tom, že spolu s ním zároveň končí i celá dekáda, a to ohlížení proto bude místy větší.… (viac)

Reklama

Reklama