Reklama

Reklama

Veľké šéfky

  • Česko Velké šéfky (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Najlepšie kamarátky Mia a Mel spoločne založili kozmetickú spoločnosť, ktorá veľmi dobre prosperuje, a tak si vychutnávajú najlepšie roky svojho života. Obe však nesmierne milujú luxusný život a dlhy im čoskoro začnú prerastať cez hlavu. Lukratívna ponuka od neslávne známej kráľovnej kozmetického priemyslu Claire Lunovej je príliš lákavá na to, aby ju odmietli. Celoživotné priateľstvo Mel a Mii je zrazu ohrozené a ich obchod s krásou sa povážlivo zvrtne na desivo škaredú záležitosť. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (32)

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Predpokladám, že tvorcovia „Veľkej šéfky“ mali len jeden cieľ: natočiť nenáročnú a ľahkú komédiou, ktorá dokáže so svojimi lacnými vtipmi a zábavnými dialógmi pobaviť človeka po náročnom dni. Film, u ktorom nie je potrebné premýšľať. Ako to dopadlo? Možno „najkorektnejšia“ odpoveď je, že „všelijako“. Príbeh klasický (veľká ryba chce zožrať malé ryby a ešte k tomu rozbiť dlhodobé priateľstvo dvoch žien), bez kvapky originálnejšej myšlienky (ale to sme ani nečakali). Celý snímok je najzaujímavejší z hľadiska spolupráce dvojici R. Byrne / T. Haddish, ktorá, aj keď sa to na prvý pohľad nezdá, dopadla dobre. Jedna osobnosť dobre dopĺňa tú druhú. Ale keď nemáte šikovne napísané dialógy a scény, keď takmer všetko stavíte len na sprosté slová, tak to k úspechu nebude stačiť. A to sa tu aj stalo. Postava S. Hayek by mala do celého príbehu vzniesť viac šťavy. To sa taktiež nepodarilo, pretože jej postava (a myslím si, že za to S. Hayek nemôže) viac ruší a ako pomáha. Záver zbagatelizovaný, ešte k tomu až príliš veľkým USA feelingom. Pozitívum je to, že tvorcovia sa nesnažili celý film nafúknuť na 120 minút. P.S.: Tento film od M. Artety v žiadnom prípade neberte vážne. Osobné hodnotenie: 63% (**) ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Kozmetický priemysel je proste neúprosný a drsný :D Komédia vhodná asi skôr pre ženy, ale potenciálne môže baviť aj mužov (dokonca aj tých heterosexuálnych). Ja som to chcel vidieť najmä kvôli Rose Byrne, ktorá už len svojou prítomnosťou dokáže pozdvihnúť samotný pôžitok z filmu. Vzhľadom na to podpriemerné hodnotenie som čakal niečo fakt slabučké, ale podľa mňa to zas až také zlé nebolo. Ten humor síce nebol úplne z kategórie aký mám ja najradšej, ale musím uznať, že aj na tomto sa dalo celkom zasmiať. Samozrejme, zbytočný afekt v mnohých situáciach tomu vôbec neprospel, ale aj tak si myslím, že to hodnotenie je fakt až prehnane nízke. V pohode oddychovka. Ja dávam 3*. ()

Reklama

T2 odpad!

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $29miliónovTržby USA $22,169,514Tržby Celosvetovo $29,753,143▐ Na prvý pohľad, vypadá to na dobré obsadenie, však hádam to aj pobaví ale čo ponúkne ten trápne otravný dej je hrôza vo všetkých smeroch. Strašne prízemný fekálny humor. Hrôza, sklamanie. /0%/ ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Sprostá komédia o dvoch neustále pičujúcich kamarátkach, ktoré podnikajú v kozmetickej firme a popritom robia samé kokotiny. Ale sú to dve otravné kundy. Jedna škaredšia ako druhá. Ani raz som sa behom filmu nezasmial. Všetky vtipy sú založené na to, že neustále píčujú pičújú a pičujú jak nejaké vychlastané staré kurvy. Neviem komu sa to môže páčiť a jaká normálna žena by sa chcela s nimi stotožniť. Jednu hviezdičku dávam za stále sexy záporáčku Salmu Hayek a jej nafúknuté dudy. V jej scénach bolo aspoň na čo pozerať. P.S: pokiaľ sa vám nepáčil tento neslušný komentár, tak film si radšej vôbec nepúšťajte. To by vás rovno jeblo. 1/10. ()

Fiftis odpad!

všetky recenzie používateľa

Zrejme aj vy ste sa pozreli, alebo sa chcete pozrieť na tento film len kvôli skutočne pôvabnej a neobvykle vyzerajúcej Salme Hayek. A to ste rovnako ako ja vedeli, že to bude neskutočná sprostosť. Áno, Salma vyzerá skutočne skvele, od typu a farby účesu, po nezvyčajné svetlé šošovky, až po skvelé kostýmy. Navyše akoby mala aj nový predkus, rozprávala dosť cez zuby. K tomu jej krásny a sexi španielsky prízvuk. Ale ani ona toto celé nemohla vyzdvihnúť ani na úctyhodný priemer. Prvých 10 minút neskutočne trápnych kecov medzi dvomi liberálkami, jednou nechutnou mature a jedným geyom. Navyše čiernym geyom aby rasovej rovnosti bolo učinené zadosť. Jedna trápnosť za druhou, či sa bavíme o dialógoch, alebo uši píliacom speve, až po nechutný hrubý otravný hlas jednej z našich hlavných hrdiniek. Prajem veľa trpezlivosti a úspešné dopozeranie až do vytúženého konca. ()

Galéria (29)

Zaujímavosti (1)

  • Salma Hayek zvažovala, že si nechá napichať tvár botoxom, aby sa dostala do svojej role. Nakoniec to neurobila, pretože by botox z tváre nezmizol do termínu natáčania jej ďalšieho filmu. (dwdb)

Reklama

Reklama