Reklama

Reklama

Milosrdné lži 2

  • Česko Milosrdné lži 2 (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Od smrti Luda a osudovej spoločnej dovolenky, na ktorej vyplávali na povrch aj viaceré viac, či menej milosrdné lži, ktoré znamenali zásadný zlom v ich vzťahoch, sa priatelia opäť stretávajú v snahe zachrániť, čo sa dá. Sú o sedem rokov starší, možno i o čosi múdrejší, s niektorými z nich sa osud za tú dobu rozhodne nemaznal. Je však možné opäť nadviazať prerušené priateľstvá? (RTVS)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (6)

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

Tak az dnes som nahodou zahliadol,ze Milosrdne klamstva maju pokracovanie,co ma nadchlo,kedze jednotka bola vynikajuca a vobec nelutujem,dvojka je sice o chlp slabsia,no tato francuzska partia ludi mi opat urobila radost,konverzacna dramedy je pre inych asi nuda,ale pre mna zabava a prijemny pocit pri sledovani...:-) ()

maceiko 

všetky recenzie používateľa

Dôstojné pokračovanie, ktoré neprináša nič extra nové ale skôr druhýkrát servíruje to čo v prvom dieli fungovalo skvelo. A funguje to stále, postavy v nových rozpoloženiach šlapú, návrat všetkých hercov (+ Dujardina) sa vydaril a cast si dvojku viditeľne užil a dal do nej opäť 110%. Jednoducho na nič sa nehrajúca úprimná dramedy s výborným obsadením .Veľké plus za hudbu a humor, trojku si pozriem rád a tentokrát netreba čakať ďalších 10 rokov :) ()

Reklama

marhoul 

všetky recenzie používateľa

Všechny jsem je viděla moc ráda, nicméně scénář byl výrazně slabší než můj velmi oblíbený díl první. Pokud bude trojka, s chutí se podívám, snad se vydaří lépe. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Film bez originality. Pohádaná rodina, napäté vzťahy a jedno tajomstvo. Problém však je, že to tajomstvo divák tuší už po 10 minútach, nič neprekvapí a zase do toho tlačia rakovinu. Film trochu pripomína oslavu narodenín v škandinávskej Rodinnej oslave, len tam boli odhalenia a rodinné charaktery omnoho zložitejšie. Keď má byť niečo vtipné, tak sa herci smejú normálne nasilu, aby divák pochopil, že toto je tá žartovná situácia. A aby sme boli krásne progresívni, máme tam aj krásny páreček "kocourků", v preklade starých buzerantov. 135 minút je strašne nadsadená stopáž, v pohode to mohlo byť o hodinu kratšie. ()

Marze 

všetky recenzie používateľa

Film nepusobi moc soudrzne.Chybi tomu trochu vic vzruseni, ale prinejmensim je to hluboky film. Nemam nic spolecneho s vekovou skupinou licenou v pribehu,ale soucitim s nimi jak male veci mohou zamorovat jejich vztah. Obsazeni je super a maji uzasnou chemii mezi sebou. ()

Galéria (22)

Reklama

Reklama