Reklama

Reklama

Päťdesiat odtieňov čiernej

  • Česko Padesát odstínů černé (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Držte si nohavičky aj bránice, do kín prichádza dráždivá a na päťdesiat spôsobov šťavnatá paródia Päťdesiat odtieňov čiernej. Rovnako ako sivé bestsellery prináša zopár šokujúcich odhalení a hneď tým prvým je, že erotický hit a drzá bláznivá komédia idú nehorázne dobre dokopy! Emotívne vypätá a strašne vážna romanca si poriadny výprask hrubozrnnou a priamočiarou zábavou jednoducho priam pýta. Cieľom preto tentoraz nebudú erotogénne zóny a odvážne predstavy, ale predovšetkým centrá smiechu. Čo keby bol Christian skôr Black než Grey, prachy získal dosť pochybným spôsobom a v posteli by bol úplne márny? (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (251)

Luk Skywalker 

všetky recenzie používateľa

Dost věrné originálu, i když některé scény byla přeházené a jinak zpracované, aby to tvůrcům sedělo. Je to poměrně vtipné, i když se použilo jen pár témat a ty se omílali dokola (černoši, vše okolo sexu), nechybí i pár opravdu absurdních scén a hlavního hrdinu "obdařili" předčasnou ejakulací, kterou má asi díky traumatu v dospívání a nejspíš souvisí s hudebním kroužkem :-D. Závěr autoři udělali, takže pokračování nebude třeba, což je v tomto případě lepší a nakonec to není vůbec špatný závěr. ()

chlebo

všetky recenzie používateľa

Tu sa dostávam do zriedkavej situácie, keď neexistuje nič medzi päťkou a odpadom. Ono najsmutnejšie na tom je, že keby to s takouto gráciou poňali aj tvorcovia parodovanej šedej, mohla to byť fakt pätorka jak bič, ale tí kokoti to mysleli vážne. A pri sledovaní tohto tu si zas každý súdny divák matne spomína, že už to niekde videl a začnú sa vynárať staré traumy. Na druhej strane keď ste retardovaný kokot na yntelektuálnej úrovni 11 ročného dawna, radi sa pri filmoch oblievate pivom a pri salvách smiechu po tých najprijebanejších ftípkoch z vás vypadáva popkorn, tak sa v tom celkom nájdete aj keď ste videli pôvodných 50 odtieňov. Ja sa ako profesionál tentokrát zdržujem hlasovania ()

Reklama

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

Marlona mám z jeblé Wayansovic rodiny nejraději. Faktem je, že už asi ani on sám nemá čím překvapit a jede si tu svou jistotu, která baví, ale už je očekávaná. V podstatě ale divák dostane to, co očekává. A to je u filmu fajn. POČ mě nějak nezklamal, pobavil, rozesmál ale jel tak nějak přesně, jak jsem si představoval. Už jsem věděl, kdy bude jaký vtípek. A možná by to bylo ještě lepší, kdybych viděl filmovou verzi Padesáti odstínů, četl jsem jen knihu, možná mi tak nějaký sofistikovaný vtípek unikl. Přesto mám Marlonovy vtipy na negry a bělochy pořád rád a pořád mě baví a rozesmívají. Pobavilo mě taky navážení se do Christianova stalkování, to bylo velmi zábavné a výstižné. Co mě na filmu překvapilo, byla Kali Hawk, ta zválcovala i Marlona. Takže vlastně v podstatě negerská spokojenost. Jediným výrazným zklamáním bylo, že jsem ve filmu očekával ty kozačky z plakátu. A nedočkal se. ()

Flopik 

všetky recenzie používateľa

Paródie a celkovo komédie s Marlonom mám strašne rád, vždy sa na tom dobre zasmejem a preto je tento film pre mňa v celku sklamanie.Samoúčelná blbina, bez nejakej logiky.Jasné je to paródia ale napr. Pár nenormálnych aktivit je sto krát lepšie.Vtipné scény tu sú, zasmial som sa ale bohužiaľ väčšinu je nudná a niekedy aj trápna.Škoda podľa mňa sa to dalo urobiť lepšie čistý priemer. ()

Sundance.cz 

všetky recenzie používateľa

Budete se bavit, pokud 1) jste viděli originál 2) máte rádi parodie Film jde v posloupnosti jako originální film. Ano, jsou tam trapné a nechutné části (v kterém parodii nejsou), ale je tam také hodně světlých částí, kdy neudržíte koutky v klidu :). Telefonní seznam -Christian Grey -Christian Black -Christian Black-as-hell ... ()

Galéria (87)

Zaujímavosti (4)

  • Film se natáčel v v Hollywoodu a v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama