Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poslaním organizácie, ktorá sídli na mieste nazývanom Black Site, je deportovanie Bohov, ktorí prišli na Zem činiť zlo. Ich najnovším úlovkom je Erebus, ktorého deportácia sa ale nezaobíde bez problémov. Budova sa totiž ocitne pod útokom jeho nasledovníkov, ktorí sú odhodlaní vyslobodiť svojho vodcu za každú cenu. (Marceloo)

Recenzie (3)

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Poslaním organizácie, ktorá sídli na mieste nazývanom Black Site, je deportovanie Bohov, ktorí prišli na Zem činiť zlo. Ich najnovším úlovkom je Erebus, ktorého deportácia sa ale nezaobíde bez problémov. Budova sa totiž ocitne pod útokom jeho nasledovníkov, ktorí sú odhodlaní vyslobodiť svojho vodcu za každú cenu. - Zvláštny horor, nad ktorým budem ešte nejakú dobu premýšlať. Aj keď je to natočené poloamatérskym štýlom a herci podávajú miestami až podradné výkony, ide o horor, ktorý si zhliadnutie zaslúži. Spracovanie mysteriózneho námetu v štýle H. P. Lovecrafta, kedy strach vychádza hlavne z toho, čo ludské oko nevidí a v prvom rade nedokáže pochopiť, tu je vygradované do najvyšších otáčok a výjavy odohrávajúce sa v hlave hlavnej hrdinky sú fascinujúce. Tvorcom sa podarilo zladiť to aj technicky, čiže nechýba štýlová hudba a prepracované vizuály. Rozuzlenie bolo pre mňa tiež uspokojivé, takže mám z toho dosť pozitívny dojem. Keby tu bolo viac prostriedkov a skúsenejšia výprava, išlo by o extrémní nářez, ale aj takto ide o film, s ktorým som viac než spokojný. + herečka z The Mind's Eye, Pod a Darling + herec z The Rezort a Kill Command ()

Reklama

gazogazo 

všetky recenzie používateľa

No tak to bylo zklamaní hned ze dvou důvodů. Bohužel se ztratila příležitost dát 2 hvězdu. Chyběly love ? Jo. Nevyužilo to potenciál, ani scenáristicky? Nevyužilo. Nakonec úplná zbytečnost s úsměvnou snahou nabídnout hlubokej lore. ()

Galéria (21)

Reklama

Reklama