Reklama

Reklama

Mladá dívka je přesvědčená o tom, že u babičky ve sklepě sídlí temná síla. Kdysi se tam totiž jeden pomatený člen rodiny oddával okultním vědám. (Netflix)

Recenzie (2)

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dá sa povedať že prvá polovica bola ešte ako tak zvládnutá, najmä časť keď sa dievčina s mamou presťahovali do sklepa k ich k babke (aká pohostinnosť medzi rodinami v USA) a obrad jej strýka s priateľmi ešte zniesli aké také kritéria, v druhej polovici to už boli iba prestrihy na tváre ľudí ktoré ju počúvali a človeku je z toho do smiechu(alebo skôr do plaču, uhol pohľadu). Dopracovať sa k prvej sérii je pomerne náročné a ako prvý sa mi podarilo objaviť tretí diel, pretože nerád sa opakujem, ale kvalita a úspech prvej série boli tak značné, že Netflix ich ani nezaradil do svojho archívu a je tam momentálne iba druhá séria. ()

hwnd odpad!

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vydržel jsem až sem, neb mě zajímala čwská děvčata, ale naprosto zbytečně a v tomto tragickém počinu už nemohu pokračovat, naprosto o ničem, totálně bez atmosféry a víceméně bez jakéhokoli děje. Bál jsem se tak maximálně toho, že usnu. ()

Reklama

Reklama