Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenzie (17)

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Laurie sa pokúša presvedčiť Angelu, aby súhlasila s výplachom žalúdka, nakoľko sa predávkovala Nostalgiou a dostala sa tak k spomienkam Willa Reevesa. Will sa potom, ako vstúpil do policajného zboru a naráža na isté predsudky stáva Sudcom a spolu s Kapitánom Metropolis bojujú proti zločincom a organizácii s názvom Kyklop. Dozvie sa tiež aj o osude policajného dôstojníka z Tulsy...Oceňujem nápad, ktorým sa k minulosti tvorcovia vrátili, nebolo to množstvo flashbackov ale jeden súvislý trip. Raistický podtext epizódy mi však vôbec nesadol rovnako ako, úplne zbytočný, homosexuálny multikultúrny vzťah. Ak niečo stále pridávate nasilu do mysle ľudí neznamená to, že s tým začnú súhlasiť, skôr naopak. Budú k tomu pociťovať odpor aj keby predtým neboli vo svojich názoroch ohľadom tejto témy krajne vyhradený. Rovnako skvelým ťahom je čiernobiele spracovanie tripu a pomerne dobrá hudba, Sudca sa však v závere správa podstatne horšie ako samotný členovia KKK takže opäť sme svedkami rasistického predstavenia, ktoré ako často spomínam ma už unavujú. ()

D.Moore 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

O minulém dílu jsem psal, že byl zatím asi nejlepší ze všech. Jenomže tenhle je zase někde úplně jinde - dál, výš... Je to jeden velký a s kvanty režijních nápadů úžasně natočený černobílý flashback, silný překvapivý příběh, který má prostě všechno. Jen tak dál, konec už je za dvěma rohy a moc hezky to do sebe všechno zapadá. ()

Reklama

TheDarKnig 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Geniálně podvratné a přitom perfektně zachovávající kontinuitu, správnou atmosféru i propracovaný hutný a nepříjemný origin příběh. A zabalené to je v dokonalém řemeslu, plném úžasných kamerových hrátek, prostřihů a plynulých dlouhých záběrů. Teď už nemám jedinou pochybnost, že se tu rodí nejenom obrovská pecka, ale nový kult. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Origin Hooded Justice. Konečne diel, ktorý nepôsobí rozvláčne ale je podaný s jasnou víziou. Dopĺňa určité informácie, na ktoré sme v prvých piatich epizodách natrafili a zároveň pôsobí komiksovo. To že to pricházda ku koncu je trošku sklamaním. Uvidíme ako vypália posledné tri časti. Táto časť ma ale milo prekvapila. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak zatiaľ najlepšia epizóda. Štylisticky dokonale premyslené retro, ktoré je v skutočnosti spomienkou vyvolanou špeciálnym liekom. Všetko začína do seba od minulého dielu elegantne zapadať a záver šiestej epizódy je v tomto smere lahôdkou. Poteší mnoho vizuálnych finesov, ale samozrejme základom úspechu je výborný scenár. Som zvedavý, či sa dočkám ešte lepšej časti. ()

Galéria (12)

Reklama

Reklama