Reklama

Reklama

Epizódy(6)

Obsahy(1)

Třetí řada seriálu sleduje Hannu, jak se snaží zničit Utrax, nepřátelskou organizaci, která ji stvořila. V jejím úsilí jí pomáhá problematická bývalá agentka CIA Marissa Wieglerová. Seriál se odehrává na mnoha místech v Evropě a spěje k dramatickému vyvrcholení. Hanna s Marissou odhalí pravdu i děsivý rozsah operací Utraxu, a nakonec i to, kdo za vším celou dobu stojí. (Prime Video)

(viac)

Recenzie (6)

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

po víceméně průměrném filmu, trošku lepší, ale stále ne až tak výrazné první sérii a vlažném rozjezdu série druhé, se nakonec ze seriálové Hanny vyklubalo velmi příjemné překvapení. Je to sice stále docela přímočarý akční thriller v Bournovském stylu, ovšem takový, který od určitého momentu ve druhé řadě šlape jako hodinky a v té třetí to jen potvrzuje.. Dějově Hanna možná nemá moc věcí kterými by překvapila, to ale zvládne vynahrazovat postavami, které nepůsobí ploše a také akci, se kterou se neplýtvá a když už na ní dojde, tak je velmi slušná. Český divák navíc může ocenit, že jednu z hlavních rolí hraje i Praha (a nejen ta). Sice nehraje samu sebe, ale hezky zvládá napodobit Vídeň, Paříž a možná ještě nějaké jiné město které mi uteklo...70% ()

kenkaku 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Samozřejmě, že vím PRD co se dělo minule... a seriál nemá potřebu dělat jakékoliv opáčko. Každopádně máme tu novou vrchní uber-pipku co tomu šéfuje a "něco" se jakože chystá. Vůbec si nepamatuju že Hanna má spojence (na té slepičí farmě) a přemýšlím, jestli cokoliv co se děje má vůbec jakýkoliv odkaž v tom co jsem už viděl a zapomněl. Co je nezapomenutelné, je slepičárna. Odulá blondýna s kruhama v uších je vážně klenot. Více u jednotlivých epizod. ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tam, kde u mňa zlyhal celovečerný film, tam veru u mňa naplno zabodoval seriál. Čakal som sterilný triler, ku ktorému ma lákalo meno Joela Kinnamana, ale že sa z toho vykľuje dospelý v určitých pasážach takmer psychologický ale minimálne vážne dramatický triler, tak to som nečakal. Takmer každá z hlavných postáv si prejde zaujímavý psychologickým vývojom, v podstate takmer nikto tu nie je vyslovene len dobrý alebo len zlý, pojem "čiernobiele" tu absolútne neexistuje. Akcia je na vysokej úrovni, napriek tomu, že jej nie je až tak veľa, ako by som si bol prial po zhliadnutí Treadstone, ale ten mieril na iné publikum. Prvá séria pripomína odboj z obdobia studenej vojny, druhá séria nás zavedie za oponu a tretia séria je vyslovene čerešnička na torte, ktorú už servíruje tonu akcie, prestreliek, killov, bodycountov a zároveň nesmierne premyslenú hru na mačku a myš. kde si postavy jednotlivé úlohy prehadzujú ako na bežiacom páse. Seriál môžem len a len odporučiť a je škoda, že mu nedali ešte aspoň jednu sériu, zaujímal ma osud Clary a po novom aj Jules a samozrejme Hanny a jej SPOILER lásky SPOILER END. Za čo môžeme ďakovať, tak je seriózne a plánované ukončenie, takže nezostávame s otvorenými ústami pri brutálnom cliffhangeri, ako je to dnes zvykom. Posledná séria zahusťuje dej, akciu, fighty, drámu, emócie, vzťahy medzi postavami, vrší jednu výhru za jednou prehrou a dokola, takže nemôžem inak, len dať plný počet. Najdospelejšia séria zo všetkých troch. ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Po kratkom youtube-recape, ktory som si dopriel, dej tretej serie plynulo nadvazuje a nase "killer-barbies" idu do sveta "na misie". Akcie su priehrstia a moc sa nespomaluje, co ma za nasledok obcasne logicke premety. Neda sa tomu vsak upriet divacka zabavnost a celkom tej sabotujucej mensine dvojitych agentov, ci ustrednej dvojke Marissy i Hanny fandite. Uchadzajuci slizak s prostriedkami a mocou slusne sekunduje. Zaver aspon uzatvori viacere linie a je presne v duchu serie. Z toho, co som sa docital, je toto zatial zaverecna seria. Farr vsak nevylucil vznik dalsej v buducnosti, ak by bol pribeh uplne novy a Amazon Prime Video by ho zrejme produkoval. Uvidime. Nadpriemer. 65% Esme bola cele tri serie vynikajucou predstavitelkou hlavnej hrdinky. ()

bearmeedek 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Třetí série už nikam výš nedosáhla. Různé situace se jen opakují, takže i když je akce stále v pohybu, už moc nepřekvapuje a může začít i nudit. A pak může vadit i to, že některé nelogické situace pravidelně nahrazuje ženská logika. S tím mohly agentky přežít jen ve filmu. 70%. ()

gegon10 

všetky recenzie používateľa

Tak a máme tady závěrečnou sérii Hanny. Postava Hanny je skvěle napsaná, jenom mě mrzí, že seriál má tak jednoduchý a přímočarý děj . Od první série jde vidět mírné zhoršení, ale i tak to byla fajn podívaná s pěkným zakončením. 70% ()

Reklama

Reklama