Reklama

Reklama

Ponorka

(seriál)
Trailer 2
Nemecko, (2018–2023), 28 h 6 min (Minutáž: 45–62 min)

Predloha:

Lothar G. Buchheim (kniha)

Hrajú:

Vicky Krieps, Pit Bukowski, Julius Feldmeier, Joachim Foerster, Leonard Kunz, Ben Münchow, Leonard Scheicher, Rick Okon, August Wittgenstein, Rainer Bock (viac)
(ďalšie profesie)

Série(4) / Epizódy(32)

Obsahy(1)

Seriál Ponorka, sa nechal inšpirovať knižnou predlohou rovnomenného románu Lothara-Günthera Buchheima a nemeckým filmom režiséra Wolfganga Petersena z roku 1981. V ôsmich častiach nás zavedie do obdobia druhej svetovej vojny, do hlbín Atlantického oceánu, v ktorých bude štyridsať členná posádka ponorky zvádzať neúprosné boje v drsných podmienkach. (RTVS)

(viac)

Diskusia

Echelon1

Echelon1 (hodnotenie, recenzie)

Tak, podľa komentov a tejto diskusie je zrejmé, že sa jedná o typický bordeľ súčasnej "produkcie" (tvorby dávať aj do úvodzoviek je urážka). Plánované pozretie sa ruší.

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

mm13

Ine je to v tom, ze sa to na ponorke odahrava tak malo, az som mal pocit, ze diane na ponorke tvori len vedlajsiu liniu, aby sa nepovedalo, ked uz to nazvali Ponorka. Väcsinu cau sledujeme spionaznu liniu nejakej otravnej kundy, ktora si to rozdava s nemcom, odbojom, chlapom, zenou, proste s kazdym. Cely tento serial je jedno velke sklamanie.

na príspevok reagoval mm13

Uživateľ KIT.HL zmazal svoj príspevok.

Reklama

Reklama