Reklama

Reklama

Epizódy(6)

Obsahy(1)

Seriál "Tisk", který se odehrává v rychle se rozvíjejícím a náročném prostředí britského novinového průmyslu, vtahuje diváky do osobních životů a neustálých profesních dilemat jeho postav. Sleduje, jak se snaží skloubit práci se zábavou a ambice s poctivostí. To vše pod neustálým tlakem čtyřiadvacetihodinového zpravodajského cyklu a chaotického odvětví. (HBO Europe)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (7)

slunicko2 

všetky recenzie používateľa

Věrohodně působící pohled na (nejenom) britský tisk. 1) Líbil se mi dobře vypointovaný konec bez sladkobolných happyendů._____ 2) 28letý Paapa Essiedu (Ed, novinář z Postu), který má rodiče z Ghany, s hezkýma dlouhýma nohama v přiléhavém obleku vypadal dobře._____ 3) Tohle si zapamatuji: Dělej, mám práci. Ten gin se sám nevypije. ()

Aky 

všetky recenzie používateľa

Konec všechno trošku zachraňuje, jinak je to docela tříšť nepříliš zajímavých příběhů ze života dvou novinářských domů. Ovšem s výtečným Ben Chaplinem. ()

Reklama

Stillborn83 

všetky recenzie používateľa

Topka!! Aj keď treba objektívne priznať, že táto miniséria nebude pre všetkých, no dovolím si tvrdiť, že zaujme najmä ľudí, ktorí pracujú alebo niekedy pracovali v novinách, prípadne v nejakej redakcii. Príbeh je síce vymyslený, ale vykresľuje veľmi reálne boj dvoch susediacich periodík – seriózneho denníka Herald a bulvárneho a úspešného The Post.   Okrem novinárskych tém, zákulisných hier, nám dej dovolí nazrieť aj do súkromia hlavných postáv. A myslím, že každý kto robí novinára sa v niektorej z nich aspoň trochu nájde. Veľmi realisticky je vykreslený aj reálny problém úpadku tlačených novín.   Herecky excelovala Charlotte Riley a predovšetkým Ben Chaplin v úlohe charizmatického, no zároveň aj úplne bezcharakterného šéfredaktora bulváru The Post.   Síce ide o minisériu, ale britskí tvorcovia si nechali zadné vrátka na ďalšie pokračovanie a ja by som ho uvítal všetkými desiatimi :) ()

zodiak217 

všetky recenzie používateľa

Veľmi príjemný britský TV seriál, ktorému trosku ublížilo slabšie herecké obsadenie, avšak postupne sa divák dostane do deja a zvykne si. Skončilo to otvorene, takže by mu rozhodne prospela druhá séria. Bolo zaujímavé sledovať zákulisie printových médií v dnešnej dobe a boj o každý článok, každé interview a hľadanie hranice únosnosti. ()

keoma26 

všetky recenzie používateľa

Jako nakonec to ušlo, možná trochu moc šablonovitý, až patetický, a pro člověka, kterej ty reálie třeba u nás někdy zažil, dokonce sem tam i srandovní... nejsilnější byl i proto vlastně 4.díl, který řešil spíš než novinářský étos soukromí všech aktérů. ()

Galéria (86)

Reklama

Reklama