Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televízna inscenácia divadelnej hry Ľ.Filana. Zobrazuje život ľudí v 50.rokoch, dotýka sa závažných etických problémov tých čias a odhaľuje korene mnohých negatívnych javov - protekcionárstva, malomeštiactva. (RTVS)

Recenzie (4)

retroslovak 

všetky recenzie používateľa

Viac ako vydarená televízna inscenácia. Dobrý námet a dej, do ktorého som sa vniesol prakticky hneď na začiatku. Všetko sa postupne odvíjalo, výborné herecké výkony, dobrá atmosféra, doplnené vhodnými hudobnými kulisami, ja hodnotím na výnornú. Musím sa priznať a pochváliť, že je to jedna z inscenácií, ktorej reprízu sa nám podarilo vyprosiť spolu s kamarátom Patrikom a určite dramaturgia Dvojky touto reprízou mnohých potešila, len tak ďalej. Pre mňa veľké potešenie a prekvapenie. ()

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Jedna svadba, ktorá sa oslávila doma pri stole, a čo všetko po nej v rámci rodiny vyplávalo na povrch. Nejako sa mi zdalo, že je členov rodiny v tom byte akosi priveľa, ale aspoň to malo nejaký spád, keď už bola tá zápletka so zháňaním protekcie taká silená. –––– Všetko sa dá vybaviť, len treba niekde niekoho mať. ()

javlapippi 

všetky recenzie používateľa

Natlakovaná konverzačka odohrávajúca sa v preplnenom byte, kde členovia rodiny s rôznymi maslami na hlavách a nerealizovanými túžbami tlačia na matku rodu, zaslúžilú protikorupčnú bojovnicu, aby kontaktovala starého známeho, napolo mýtického súdruha, ktorý by svojim vplyvom lusknutím prstov vyriešil všetky ich problémy. Trištvrte hodiny bez hluchého miesta, vynikajúce herecké výkony a atmosféra 50. rokov ako bonus. Paráda. ()

Reklama

Reklama