Reklama

Reklama

Ľadová sezóna 2

  • Česko Ledová sezóna: Medvědi jsou zpět (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ľadové medvede vynikajú silou a obratnosťou a žijú samotárskym životom. Hrozivou bielou šelmou sa medveď Norm stal pravdepodobne len omylom. Má totiž rád spoločnosť, zábavu a priateľov, zatiaľ čo v tom, ako byť dravý, desivý a nebezpečný vládca premrznutých planín dosť zaostáva. Je to dobrák od kostí, ale či chce alebo nie, Norm je jednoducho ľadový medveď. Žije na Severnom póle a musí sa stať vodcom. Aby získal aspoň trochu potrebného rešpektu, tak sa s osvedčenou skupinou bláznivých nezničiteľných lumíkov vydáva do mesta, ktoré nikdy nespí. Do New Yorku. Tu si podľa plánu užije okamih slávy a získa slávnostný kľúč k mestu. Ale kam sa pohne, tam vznikajú problémy a zmätky. Nechtiac sa zapletie do bankovej lúpeže, spôsobí obrovskú policajnú naháňačku a nakoniec sú všetci radi, že mesto, kam prišiel, po jeho odchode ešte stojí. Tá hlavná úloha kráľa Severu Norma ale čaká, až keď je opäť doma. Chamtivá korporácia začala ťažiť ľad jeho domova a Norm sa odhodláva k bláznivému kroku. O osude ich drahocenného ľadu, na ktorom všetci žijú, rozhodne jeden veľkolepý hokejový zápas. Sob do brány, lumíci do obrany, tulene na krídla a medveď do útoku. Zvieratá Severu vytvárajú nádherné hokejové družstvo a začínajú trénovať na zápas s doposiaľ neporazenými šampiónmi. (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (12)

oveckaoa odpad!

všetky recenzie používateľa

První díl nebyl nic světoborného, ale mělo to světlé pasáže (dal jsem 2 hvězdy). Stál 18 milionů a vydělal 25 což asi stačilo na to, aby někoho napadlo, že by z toho mohl vytáhnout více prachů a natočil další 2 díly (třetí nás čeká na jaře 2020) . První díl zachraňovali lumíci a písně nový režisér a střihač prvního dílu si to, ale neuvědomily a písně tam nedaly žádné a lumíky tam napraly tak zhruba do 10 minut z 90. Přičemž zde nemají ani jednu vtipnou scénu jsou do počtu ani ten hokej nehrály. Humor 0 příběh 20 vtipné postavy 0 písně 0.Chtěl jsem dat 1 hvězdu, ale přijde mě to nefér vůči filmu Psí Veličenstvo, kterému jsem ji dal minulý týden a proti tomuhle byl lepší. Zatím nejhorší animák v roce 2019 a nejspíše i předběžný vítěz v nominaci nejhorší animák co šel v roce 2019 do kin. Kdyby měly tvůrci soudnost a daly to rovnou na dvd (jako například tvůrci Lovecké Sezóny) tak by se to dalo pochopit, ale takhle ne. ()

ARI50 

všetky recenzie používateľa

Kolik chybělo aby jsem šel ještě níž, jednička byla celkem pozitivní ale dvojka je s milosti ušetřena, příběh zamotaně dvakrát nezáživný, škoda takových pohádek. ()

Reklama

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Akože, toto druhé pokračovanie nebola až taká katastrofa, ako to vyzerá v hodnoteniach, ale nebolo to ani žiadne terno. Dejovo sa to akosi rozpoltilo na dve takmer nesúvisiace dejové linky a animačne to bol dosť podpriemer. Čudujem sa, že tvorcovia s tým ešte nesekli. Čo mi ale najviac vadilo, bol ten televízny look, za ktorý jednoducho musím strhnúť jednu hviezdu navyše. 45 % ()

vrch07256732 

všetky recenzie používateľa

Fakt hovadina bez zmysluplného príbehu. Vlastne 2 príbehov - v oboch totiž dejová línia ako aj hlavná zápletka pritiahnutá totálne za vlasy, akože sadnem na WC a niečo pri Tom zbúcham. Grafika tiež nič moc, ale asi chceli nadviazať na jedničku, neviem. Tu a tam je nejaká fajn scénka či narážka, ale to 90 min stopáž nevytrhne z biedy. Oproti tiež nie najvydarenejšej jedničke dosť prepad. Upozorňujem že pri sledované oboch filmov som beznádejne zaspal. ()

silentname odpad!

všetky recenzie používateľa

"Norm Of The North: Keys To The Kingdom" v podstate absolútne nič oproti svojmu predchodcovi nezlepšuje. Absolútne nič. Dokonca v niektorých veciach by som povedal, že ide ešte o niečo nižšie. Už tu nemáme ani jeden konzistentný príbeh. Tentokrát budeme mať 2 príbehy, ktoré sú spracované totálne polovičato. Najprv Norm ide do New Yorku si prevziať kľúč od mesta, ktorý mu ukradne niekto v kostýme Norma, aby mohol ním otvoriť všetky trezory v New Yorku a byť bohatý. A kto to asi tak môže byť? Nebudem spoilovať ak to chcete vidieť, no pravda je taká, že prvá myšlienka, ktorá vás napadne bude správna. Druhý príbeh sa sústredí na Normov návrat do Arktídy, kde zlá spoločnosť berie ľadovec z Arktídy, aby robili svoju najlepšiu a najčistejšiu vodu na svete. Spoločnosť s názvom Far North z Tuknikistanu. Alebo tak nejako. A ako pôjdeme na to? Hokejom. Okey, animácie sú stále otrasné, dialógy sú príšerné, príbehové linky nemajú žiadnu originalitu a charizmu a pointe by porozumela aj moja papuča. Žiadny skutočný nápad. A potom ten humor vôbec nefunguje. Toto sú filmy, ktoré skutočne animovaným filmom ubližujú. Lebo ich zakopávajú do sveta, kde je to tvorba len pre malé deti. A pravda je taká, že aj tie si zasluhujú niečo lepšie než je toto. Vyzerá to hrozne, znie to hrozne, je to plytké, staré a ničím nezaujímavé. Odpad. Hodnotenie: F ()

Galéria (40)

Reklama

Reklama