Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tajemný duch s podivnými konturami pronásledoval Nell už od dětství. Nyní je "Bent-Neck Lady" zpět – a vábí Nell domů. (Netflix)

Recenzie (29)

skaza 

všetky recenzie používateľa

Môžem prehlásiť túto časť za veľmi silnú...Nervy naozaj pracovali a husia koža na seba nenechala dlho čakať. Ďalšia časť v ktorej som síce predvídala, že sa stane to, čo sa v závere naozaj stalo, ale to vykreslenie malo naozaj svoju atmosféru. Už sa neviem dočkať ďalšieho odhaľovania skutočností.... ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V roku 2018 natočil pod záštitou americkej spoločnosti Netflix režisér Mike Flanagan televízny dramaticko-horrorový seriál "The Haunting of Hill House". Prvá séria obsahuje desať zhruba hodinových na seba naväzujúcich dielov. V poradí piata epizóda nesie názov "The Bent-Neck Lady" (Žena s ohnutým krkom). Postupne sme sa zoznámili so súrodencami rodiny Crainovcov. V prvej časti sme spoznali spisovateľa Stevena, v druhej majiteľku pohrebného ústavu Shirley, potom nasledovala detská psychologička Theodora, po nej sa predstavil feťák Luke a teraz prišiel rad na utrápenú Nell. Vyrástla, dospela, vydala sa, ovdovela, vrátila sa do Hill House a tam... ***** ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Najlepší diel sa pochopiteľne musí venovať Nell. Keď niekedy minule nešlo o nič pre pivnicových strachopudov, tentokrát by mali epizódu vynechať pacienti trpiaci spánkovou paralýzou. Okrem toho, že sa vysvetlí asi najväčšia záhada, aká sa tu od začiatku rieši, čaká nás dokonalá sekvencia v starom dome, kde je úžasne prestrihávaná minulosť so súčasnosťou, respektíve súčasnosť s halucináciami o minulosti, alebo ako už chcete, ak ste videli, tak sa chápeme. Osobne som teda čakal, že touto scénou bude končiť celá séria, ale rád sa nechám prekvapiť, kam bude smerovať druhá polovica Hill House. ()

zdenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Před závěrem epizody už moc času nezbývalo. Říkal jsem si, že pokud nebude Nellyina linka uspokojivě uzavřena, jakože asi ne, dost mě to zklame. Ale stalo se něco úžasného. Geniální, skvěle vypointované, dech beroucí, tuhle epizodu řadím k top nezapomenutelným epizodám seriálového světa. Může se směle chytit za ruku s Dexterovou ztrátou a Ozymandiasem. Masakr, erupce v hlavě. ()

tron 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Celkom fajn, zatiaľ asi najlepšia časť. Sústredí sa na postavu, ktorej osud už poznáme. A je veľmi smutný. palec hore (aj dva) dávam určite za šokujúce finálne odhalenie identity "ženy s ohnutým krkom", to som vážne nečakal a bolo to pekne mrazivé, to vám teda poviem. Nevyhovovala mi pridlhá minutáž + divoké skoky v čase náročné na pozornosť. ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (2)

  • Písnička, která hraje v 9. minutě, je „All You Got Is Gold“ od The Great Escape. Ve 12. minutě hraje „Heavenly Day“ od Patty Griffin, která hraje i v 62. minutě. (Duoscop)

Reklama

Reklama