Reklama

Reklama

Tri sekundy na prežitie

  • Česko Tři vteřiny (viac)
Trailer 2

Pete Koslow (Joel Kinnaman) je bývalý vojak špeciálnych jednotiek a veterán z Iraku a Afganistanu. Po odpykaní si trestu za zabitie muža počas bitky v bare, zatiaľ čo sa snažil ochrániť svoju manželku Sofiu (Ana de Armas), teraz Pete pracuje ako drogový kuriér pre poľskú mafiu v New Yorku, kartel riadený neľútostným Generálom (Eugene Lipinski). Pete je však aj informátorom FBI, ktorý agentke Erice Wilcoxovej (Rosamund Pike) poskytuje informácie o Generálovi pre neoficiálnu operáciu, ktorej cieľom je jeho zatknutie. Keď sa však operácia FBI nepodarí, čo má za následok smrť tajného policajta, detektív Edward Grens (Common) začne vyšetrovať vraždu, pričom sa mylne domnieva, že je za ňu zodpovedný Pete. Pete je donútený FBI, aby sa vrátil do väzenia v ktorom sedel aj predtým, aby zlikvidoval kartel zvnútra. Keď už sa však nemôže spoľahnúť ani pomoc FBI, jediný spôsob, ako môže zachrániť seba a svoju rodinu, je útek z väzenia... (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (162)

Lachtaan 

všetky recenzie používateľa

Je mi líto, že už potřetí v řadě vypadám jako věčně nespokojený divák, ale ani zprvu dobře vypadající, byť trochu starosvětský thriller The Informer neukojil mé touhy po řádném snímku a se spoustou neduhů, které nemůžu odpustit, i tentokrát pouze za tři. Joel Kinnaman je sice bůh, ale logickými lapsy přeplněný film sám utáhnout nedokázal. O prapodivném ukončení ani nemluvě. [viděno na Prime Video 9.9.2023] ()

angel74 

všetky recenzie používateľa

Po dlouhé době jsem konečně narazila na pořádně napínavý krimi thriller, který navíc šlapal jako dobře manazaný stroj. Pomalu jsem si začínala myslet, že něco takového v současnosti už neumí natočit vůbec nikdo. Evropští tvůrci dali těm zámořským zase jednou pěkně na frak. Potěšil mě Joel Kinnaman, který předvedl v hlavní roli naprosto strhující výkon, čímž mimo jiné výrazně přispěl k mistrně vygradovanému závěru celého příběhu. (85%) ()

Reklama

Radko 

všetky recenzie používateľa

Udavači to nikdy nemali ľahké. Ak ide o infiltrovaných agentov, priamo zamestnaných v policajných zložkách, tí akú-takú istotu majú. Avšak udavači z druhého brehu (z podsvetia, z väzenia) sú obetovaní kedykoľvek, ak to poslúži karieristickým hajzlom v manažmente polície. No a o jednom takom, na ktorého sa všetci vyprdli, je tento vcelku inteligentne nakrútený film, ktorý sa nespolieha len na akciu, ale skôr na životné peripetie hlavného hrdinu. Tomu, ak je pravda, čo medzi rečou povie o svojom osude, sa sudičky pri pôrode obrátili chrbtom. Skvelý je nie úplne jednoznačný záver. ()

Lukoboss 

všetky recenzie používateľa

Tady se jede přesně podle šablony, je to takovej ten snímek, kde si říkáte, že už jste to všechno někde viděli. Ale rozhodně to není špatný, to je potřeba dodat. Bohužel i tady se divák dočká klasických filmových náhod a občasných nesmyslů. To např. když hlavní hrdina řekne zcela jasně své ženě, co má dělat, kam má odjet, kde se ukrýt a ona to samozřejmě neudělá, protože si to namyslela jinak. Takže ji zase doma zastihne buď policie nebo padouši a máme další zápletku na světě. Je to škoda, tyto scény film kazí, přitom nebýt toho, nebál bych se i vyššího hodnocení. ()

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Vězeňské krimi (ač jen z poloviny) nejsou z mých nejoblíbenějších žánrů, nicméně "Informátora" jsem si dost užil. K filmu mě pochopitelně přitáhl hlavně můj oblíbený Joel Kinnaman, nicméně jsem mohl jenom doufat, že dostanu pěkně natočený thriller bez váznutí tempa, jaký jsem nakonec dostal. Celkově tedy povedený kousek jako ze staré školy a skládám kudos panu herci-režisérovi. PS : K mému překvapení mě strašně bavil Common, který tu má vděčnou roli a jak nemám rád záporácké role Cliva Owena, tady je skutečně správně zlý...80% ()

Galéria (64)

Zaujímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo vo Philadephii, New Yorku, Londýne a taktiež v britskej väznici Gloucester. (MikaelSVK)
  • Tetovanie na pravej ruke Petea Koslowa (Joel Kinnaman) je "SOPHIA", čo má byť odkaz na meno jeho manželky (Ana De Armas). V titulkoch je však jej meno napísané ako SOFIA. (Arsenal83)

Reklama

Reklama