Reklama

Reklama

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (24)

Morien 

všetky recenzie používateľa

Mám neblahý dojem, že to poslední dobou říkám nějak často, ale v tomhle filmu opravdu vůbec nic nedává smysl. Celé to má sto minut, z toho snad osmdesát se nic neděje, není jasné, kdo je hlavní postava, film skáče sem a tam a nemůže si vybrat, o čem vypráví, pak najednou zčistajasna Dane DeHaan brečí, aniž by k tomu film nějak přirozeně doplynul, a potom po sobě všichni chvíli střílí a je konec? Mám prostě dojem, že tomu něco zcela zásadního chybělo. Nebo několik zásadních věcí. A dost možná všechny zásadní věci. ()

KoRner 

všetky recenzie používateľa

Westernova jednohubka, ktorá chce diváka zmiasť tým, že uňho evokuje názov "The Kid" príbeh o slávnom pištoľníkovi, avšak tu je Kid úplne niekto iný a s Billym sa stretne iba akosi omylom po ceste. Príbeh westernovo slušný, ale všetko ostatné je veľmi oklieštené, takže o napätie sa tu nezavadí ani v tej najlepšej sekunde posledného zúčtovania. ()

Reklama

HenryIvan 

všetky recenzie používateľa

Priznám sa, k tomuto filmu ma prilákala túžba vidieť Chrisa Pratta v roly záporáka a nakoniec to bola asi jediná vec, ktorá ma ako tak na filme upútala. Poznáme to, keď sa nám film nepáči, hlavne je to z dôvodu, že vieme vypichnúť konkrétne veci, ktoré sa nám nepáčili alebo nás nezaujali alebo máme jednoducho taký pocit a nič konkrétne, hmatateľné, na čo by sa dalo sťažovať nemáme, ale stále to nie je ono. Tu sa teda stretneme s oboma variantami. The Kid je veru čudný snímok. Nemohol som sa zbaviť dojmu, že film najviac trpí režisérskou nedokonalosťou D´Onofria. Niektoré scény boli zbytočné, iné prehnané, niektoré sa tam ani nehodili a hlavne dejovo to bolo až zarážajúco nekoherentné. Pokiaľ sa malo jednať o jasne definovaný „ béčkový “ western ( o čo, podľa mojej maličkosti aj jasne šlo ) tak by tieto moje postrehy neboli veľmi relevantné, lebo podobné nedostatky takéto filmy majú a môžeme povedať, že aj vďaka ním ich majú ľudia radi, no hlavnou podstatou ( okrem aspoň nie úplne deravého kontextu a deja ) by mali byť „ kulervoucí “ prestrelky alebo aspoň nejaká tá akcia. Tuna by sa niečo také zmestilo do 10 minútového intervalu a aj to preháňam. Čiže, ani extra oslnivý dej, ani niečo čo by ma posadilo na zadok a ani réžia, čo by stala za starú bačkoru, tak čo zapôsobilo, že som dal aspoň 3*, pýtate sa ?? Mnou prvé spomenuté herecké výkony, tie boli na nadštandardnej úrovni ( teda u väčšiny hlavných postáv ). Nebol to prúser gigantických rozmerov, ale za klobúk by som si to rovnako nedal. 50 %. ()

gegina31 

všetky recenzie používateľa

Asi nepůjdu do takových extrémů, abych šla pod 3 hvězdy, ale jinak celkem zklamání. Skvělé herecké obsazení, ale nechápu, proč když se to jmenuje The Kid to není o něm. Prostě není. Čekala jsem životní příběh od kolébky až po celkem brzké skonání. Místo toho to byl příběh o sourozencích a jejich drsných rodinných problémech. Nejlepší z celého filmu asi poslední půlhodina. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $8miliónovTržby USA $1,508,593Tržby Celosvetovo $1,553,331▐ Taký skôr komornejší western, prestrelky sú tu skôr ako taký doplnok. Miestami to má ale dobre vyhrotené napätie, dosť poteší dobrá herecká súhra, kde dominuje Ethan Hawke a Dane DeHaan. /70%/ ()

Galéria (21)

Reklama

Reklama