Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novinářka podá výpověď, aby mohla ve Střední Americe vyjednat obchod se zbraněmi. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (68)

RakeW 

všetky recenzie používateľa

...byl to scénář, nebo jenom nějaké náhodné seskupení rostlin? Při projekci jsem si připadal jako Dick McMahon, který sice každý den zapomene na smrt své bývalé ženy, ale pořád si ten život, v mém případě tenhle popletený biják, dokáže užít. Anne (mimo jiné v maxisukni a s košem ovoce na hlavě) velmi dobrá. Za Tobyho hoteliéra jedna zmatená hvězda navíc. ()

argo.smile 

všetky recenzie používateľa

Ďalšia naliehavá kvantita od N. Skôr by sa už mali konečne zabrzdiť a začať točiť kvalitné filmy a seriály. S týmito streamovacími kanálmi končím lebo sa neoplatí si predplatiť niečo, čo poslednú dobu točí ako na bežiacom páse aby predbehli konkurenciu. No a k k tomuto snímku... Strata času lebo hlúpe dialogové okienko prevyšuje nad inteligenciou. Zaspal som od nudy 3x a vôbec som po prebudení nemal nutkanie to vrátiť tam, čo som prespal. ()

Reklama

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Takmer ukážkový príklad toho, čo sa stane, keď jednotlivé komponenty pre natočenie zaujímavého/napínavého filmu do seba nepasujú. Nejednotná réžia s nejednotným striedaním dynamických a statických scén a nesprávne využívanie potenciálu skvelých a skúsených hercov. Škoda za to –u Netflixu (až na minimum výnimiek) stále platí, že kvantita ide na úkor kvality. Osobné hodnotenie: 66% (**) ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

A o čom to vlastne bolo? Lebo ani Duch svätý by asi na toto nevedel odpovedať. Stále sa tu niečo rieši, všetci sa tvária múdro, sem-tam stoja, sem-tam sedia, kecajú a niečo akože dôležité stále rozoberajú. No čo to je ani divá sviňa nevie. Chýbala tomu hlava a samozrejme aj päta. Taká dejová linka o ničom, kde sa postavy len rozprávajú a kráčajú. Nuda, aleže korunovaná. A k tomu kopec politiky.... Na hranici odpadu.  20/100 ()

petikacka 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle jsem zařízla po 30 minutách, protože už jenom co tam na začátku Anne říká svým vnitřním hlasem vůbec nedávalo smysl. Tak jsem ještě chvíli čekala a potom co tam začal předvádět Willem Dafoe a Ann s tím prodejem zbraní už bylo na mě moc. Navíc tam každý šíleně tlačil na pilu, ale ve výsledku z toho nevylezl ani ždibínek nějaké emoce a nějaké logiky. Za mě 25% ()

Galéria (8)

Zaujímavosti (1)

  • Film byl natočen podle stejnojmenného románu z roku 1996, který napsal Joan Didion. (SONY_)

Reklama

Reklama