Reklama

Reklama

Road Games

Trailer 1

Obsahy(1)

Jack (Andrew Simpson) a Véronique (Joséphine de la Baume) cestujú po Francúzsku. Jedného dňa im zastaví vodič, ktorý dvojici ponúkne odvoz, prespanie v jeho dome, i odvoz na ich vytúžené miesto. Pár ponuku príjme a stáva sa svedkom podivuhodného života staršieho manželského páru. Dozvedia sa, okrem iného, i o sériovom vrahovi, ktorý sa potuluje po neďalekých cestách a zabíja nevinných stopárov. Zdá sa, že noc v luxusnom sídle ich ochráni, lenže vrah je bližšie, než by sa mohlo zdať. (Marceloo)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (16)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Snímek, který má celkem povedený náběh, kdy celou dobu tušíte, že tady není něco v pořádku. Jenže také snímek, který nikdy nedovede naplno využít svůj potenciál a u kterého už po půl hodině můžete mít pocit, že se topí sám v sobě. Vypadá to dobře, vypadá to drsně, ale nakonec si uvědomíte, že to tak jen vypadá. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Ak ste dávno nevideli naháňačku, kde dostávajú na frak trabanty, tak ste na správnej adrese. Pokiaľ rovnako ako Ja beriete Xanax, pričom ste ešte neprecitli do reality a neuvedomili si, že od snímku na úrovni 40% nemáte takmer nič očakávať, tak si jebnite radšej facku a bude to menej bolestivá skúsenosť. “Road Games” totiž z prvej polovice pôsobí ako reklama na “zbytočnosť”. Potom sa dej síce konečne rozbehne, no so slasherom má tento (ne)horor asi toľko spoločné, ako Čaputovej falošná solidarita k Ukrajine. No a aby toho nebolo malo, všetci sú tu tak jebnutí, že by mohli zastavať popredné funkcie v Oľano. Strašná škoda, natočené je to perfektne, herci nie sú vyslovene tragickí, pričom rovnako ako ostatní, aj Ja chválim výber prostredia a hudbu. Lenže to je málo, veľmi málo .. ()

Reklama

maddy 

všetky recenzie používateľa

Thriller, ktorý na začiatku ponúkne mnoho prísľubov a do záveru nedokáže naplniť ani jeden z nich. Je to síce pekne natočené, ale režisér sa tu tvári, že má v rukách viac než skutočne dokáže ponúknuť. A tak sa tu po väčšinu času iba márne buduje tajomná atmosféra, divák tuší, že niečo nie je v poriadku, ale po pol hodine to už začne byť zbytočne naťahované a nakoniec sa vlastne ukáže, že Road Games ani vlastne nemá čo ponúknuť. Je to s tým filmom ako s oddiaľovaním ejakulácie, akurát v tomto prípade, keď sa už tešíte na to najlepšie, tak žiadna nenastane. Namiesto toho, aby tu režisér po celý čas iba zahmlieval a naťahoval nijako zvlášť pútavý dej po celých deväťdesiat minút, tak by mohol ísť aspoň raz trochu na doraz, zintenzívniť. Takto to je iba zbytočne nekonfliktné a po prvej pol hodine si divák uvedomí, že Road Games sa vlastne iba tvári zaujímavejšie než aký vlastne je. Kvázi „prekvapivý“ thriller, ktorý vlastne ani nijako prekvapivý nie je. CELKOVO: 2* (4/10) ()

Dexter1 

všetky recenzie používateľa

Stráviteľný thrillerík, ktorý síce prekuknete po polhoďke, no dá sa to vydržať vďaka krásnej Joséphine de la Baume. Tá v podstate zachraňuje celý film, lebo vyložene nesympatický hlavný hrdina toho veľa nespraví. Veľmi je citeľné, že potenciál je premrštený a dalo sa z toho vydolovať oveľa viac, no bohužiaľ... ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Pekne natočený, na oko mysteriózny a twistovitý „road suspense“ thrill, zasadený do očiam lahodiaceho prostredia. Vďaka tomu a účasti vždy skvelej Barbary Crampton sa to pozerá naozaj dobre. Napriek tomu, že to nie je ani moc napínavé, ani nejaké prekvapivé a človek si onedlho uvedomí, ako sa ten film snaží tváriť zaujímavejšie než v skutočnosti je. Nevadí. Osemdesiatkové, ale nepríliš podobné "Road Games" boli výrazne lepšie. ()

Galéria (11)

Reklama

Reklama