Reklama

Reklama

Czarne lusterko

(seriál)
Poľsko, 2018, 1 h 2 min (Minutáž: 9–21 min)

Hrajú:

Krzysztof Gonciarz, Kasia Mecinski, Wacław Warchoł, Maria Pawłowska, Martin Stankiewicz, Dominik Mirecki, Huyen Pham, Eryk Kulm, Helena Chorzelska (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(4)

Recenzie (4)

as-minor 

všetky recenzie používateľa

Hodnotím len diel Suma szczęścia, ktorý som ako jediný videl. Dielo otvára jednak otázku, ako ďaleko sme schopný zájsť, aby sme zvýšili úroveň šťastia druhých, a akým spôsobom môže technológia ovplyvňovať naše rozhodnutia, zničiť momenty prekvapenia a celkovo narúšať proces života. V podstate sa jedná o dobre poskladaný príbeh, ktorý však nie je až taký úderný, ako by sa od neho očakávalo. Finálna pointa je síce aktuálna i dôvtipná, no zároveň postráda práve onú zmienenú údernosť. Myslím, že záver mohol byť agresívnejší aj surovejší. Inak ide o celkom dobrý priemer na poli krátkometrážnych snímkov. ()

tomashrabek 

všetky recenzie používateľa

Veľká pecka. Ak tomu rozumiem správne, šlo o poľskú kampaň Netflixu. V rámci nej boli oslovení tamojší youtuberi, aby natočili svoje vlastné epizódy Black Mirror. A až na nemastné-neslané 69.90 ide o päťhviezdičkové krátke filmy, ktoré by mohli byť v momente súčasťou originálnej show. ()

Reklama

IvcaSammet 

všetky recenzie používateľa

Tak nevím, jestli náhodou není smutné, že některé díly byly stokrát lepší než samotné Black Mirror. Nejgeniálnější epizodou byla 1%, něco tak skvěle natočeného už jsem dlouho neviděla. I Suma szczęścia zapadla do konceptu Black Mirror naprosto skvěle a zanechala lepší dojem než polovina originálních epizod. 69.90 mi ale bohužel přišlo takové neslané nemastné, pointa sice dobrá, ale jinak spíš podprůměrná epizoda. Naopak Rozstanie mě neoslovilo vůbec, epizoda byla nudná, nic neříkající, závěr o ničem a do satmoného konceptu Black Mirror epizoda taky ničím nezapadá. Navíc "přepínání" z Polštiny to Angličtiny mě absolutně vytáčelo. Škoda, nebýt této epizody, s radostí bych Czarne lusterko napařila všech pět hvězdiček. ()

Galéria (15)

Reklama

Reklama