Reklama

Reklama

American Guinea Pig: Bloodshock

USA, 2015, 91 min

Obsahy(1)

Pre niekoho je nočnou morou pád lietadla či dopravná nehoda. Pre iného vydanie napospas šialeným psychopatom, pre ktorých je iba pokusným králikom.
V tejto experimentálnej snímke sledujeme muža zatvoreného v cele, z ktorého sa dostane iba vtedy, keď si na ňom lekár a jeho prisluhovači želajú vyskúšať ďalšie bolestivé a mučivé praktiky. Ich účelom, zdá sa, je získať krv nabitú serotonínom, adrenalínom a endorfínmi. Mučenie sa časom stáva čoraz zvrátenejšie, aby dosiahlo žiadúci účinok.
(*CARNIFEX*)

(viac)

Recenzie (4)

Dellamorte 

všetky recenzie používateľa

Tak toto ano! Zbytek publika s výhradami věším na hák. Nekompromisní mučeníčko a jako bonus v B&W aj keď v závere sa pár bloody color vstupov vyskytne. Americká odpoveď na japonskú klasiku si dláždi cestu inou formou a to je ok. Zámer udělat to bez zbytočných kecov tomu dáva grády a kým mi Santa nedonesie od Amazonu DVD, tak udieram poctivo opuchlou 4ku. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Pre niekoho je nočnou morou pád lietadlom či dopravná nehoda. Pre druhého, ocitnúť sa v rukách šialených psychopatov, pre ktorých ste iba obyčajným experimentom ... Amatérska "podívaná" v skromnej farbe, ktorá mňa nijak mimoriadne nenadchla. Nemám totiž príliš veľké pochopenie pre nízky badget od ktorého sa odráža všetko podstatné. Gore fajnové ako Kebab od Turka, s ktorým válka musí bejt, no sánka ostáva na mieste, bez akéhokoľvek upadnutia z pôvodnej polohy. Kto očakáva, respektíve dúfa v nejaký dej či nebodaj v story, ten musí byť padnutý na hlavu. Do skupinky "Horro´s not for everyone" tento kúsok ale definitívne spadne - 60% ()

Reklama

Reklama