Reklama

Reklama

SKAM Italia

(seriál)
Trailer

Série(6) / Epizódy(62)

Obsahy(1)

Talianska verzia uznávaného, inovatívneho nórskeho mládežníckeho seriálu Skam, ktorý sleduje skupinu tínedžerov v ich každodennom živote školy, lásky a voľného času. (dwdb)

Videá (4)

Trailer

Recenzie (1)

jiri.twist 

všetky recenzie používateľa

SKAM Italia mě nezklamala. Bohužel jsem ale viděl třikrát noský originál, takže nemohu dát známky nejvyšší, ale "jen" velmi vysoké. Věnuji se jen druhé sérii, která byla "italsky" mírně poupravena, zásadní příběh ale samozřejmě zůstal stejný. Nakonec jsem musel stahovat verze s angl. titulky, neboť cz titulky na čistá videa bez hard titulků nesedí. Herci se snažili a ani mi nevadilo, že ve skutečnossti sympatický Federico Cesari (Martino) byl oproti Tarjelovi o čtyři roky starší a starší i vypadal, kdežto Rocco Fasano (Niccoló) byl ještě o další čtyři roky starší (25), ale vypadal mladší ... 8888 ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (1)

  • Skam Italia je zatím první remake Skam (od r. 2015) , který přehodil pořadí sérií. První série je sice o Evě, ale místo, aby druhá série byla o Nooře (Eleanoře), byla natočena o Isakovi (Martinovi). Třetí série je pak o Nooře (Eleanoře). (Kitcat)

Reklama

Reklama