Reklama

Reklama

Dvojitý život môjho manžela

  • Česko Život v klamu (viac)

VOD (1)

Obsahy(1)

Kvôli početným pracovným cestám do Paríža začne Sabrina (Amy Nuttall) svojho manžela Fletchera (Daniel Lapaine) podozrievať z nevery. Šokovaná zistí, že tam má druhú manželku, a odhalí nelegálne obchodné styky s jeho tamojším svokrom Sergejom (Dragan Mićanović). Fletcher sa nezastaví pred ničím, len aby ochránil svoj špinavý biznis. Teraz je tak v ohrození nielen Sabrinino manželstvo, ale aj jej holý život... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (4)

Johnny.ARN odpad!

všetky recenzie používateľa

Nikto tu nebol sympatický. Otrasný kasting, otrasný scenár. Taká tá čistá kanadovinka, len bez kanady. Aspoň má telka čo vysielať. ODPAD! ()

wayne99

všetky recenzie používateľa

Nikto tu nebol sympatický? Tak minimálně ta nová Fletcherova žena (Tamara Alesksić, ale zde na CSFD v seznamu herců vůbec není) byl pořádná kočka. Jinak viděl jsem asi od poloviny a celou dobu jsem měl pocit, že je to francouzký film, v několika záběrech lze dokonce poznat bílou Škodovku (myslím že je to nový Superb), jsem vůbec netušil, že v americe nějaké škodovky také jezdí. ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

V prvom rade sa je nutné TV Prima poďakovať za ďalekosiahly obsah k filmu, ktorý v podstate popisuje celý film. Nabudúce nech rovno dodajú namiesto obsahu celý scenár a film ani nepúšťajú. Nie je ani dôvod prečo. Zápletka vyzerá celkom sľubne, ale to spracovanie je jedna hrôza. Časové posuny sa tu vôbec neriešia a tak si celá rodina veselo cestuje z New Yorku do Paríža ako ty bola jedna zastávka metrom. Dokonca sama si takto poletí aj evidentne nedospelá dcéra, ktorú by zrejme len tak do lietadla ani nepustili. Nelogické chovanie postáv tu kole oči. Sekretárka pracuje pre daného muža bigamistu, ale keď uvidí prvýkrát v živote jednu z jeho žien, rozhodne sa jej pomôcť, sama ju kontaktuje s rizikom, že príde o prácu, o všetko. Aj o život. Prečo by to sakra robila? A potom keď má šancu ujsť schodiskom z budovy, nevydá sa smerom dolu, tam je predsa východ, ale strihne si to rovno na strechu. Bigamista je taký zúfalý, že jednak zozadu nepozná svoju dlhoročnú ženu a po druhé nemá ju problém len tak zabiť, hoci ešte pred chvíľou jej tvrdil, ako ju miluje. Záverečná scéna je zavŕšením tohto výsmechu a šipka do prázdneho bazéna len utvrdila diváka v tom, že bigamista bol postavou karikatúrnych rozmerov. ()

martle 

všetky recenzie používateľa

Každá postava zde postrácí logické myšlení. Hlavní hrdinka je tak trochu stíhačka. Vypravi se za svým manželem do Pařiže, kde zjistí, že její muž má druhou rodinu. Místo toho, aby se vratila zpět za dcerou domů, se rozhodne muži udělat ze života peklo. Ten se rozhodne svoji ženu zabít, ale omylem zabije svou sekretářku. Po několika dlouhých minutách filmu, kdy divák sleduje plno nesmyslných rozhodnutí postav, se všichni setkají u druhé manželky, kde dojde ke smrti manžela. ()

Galéria (24)

Reklama

Reklama