Reklama

Reklama

Hell Fest: Park hrôzy

  • Česko Hell Fest: Park hrůzy (viac)
Trailer 1

Predstavte si, že v zábavnom parku hrôzy vojdete do strašidelného zámku a do lona vám spadne nepríjemne skutočná odseknutá ľudská hlava. Nemôžete ani hovoriť, avšak nikoho iného to nevzrušuje, pretože odseknutá hlava k strašidelnému zámku tak nejako patrí. Presne tak sa cítia hrdinovia hororu Hell Fest: Park hrôzy. Sériový zabijak v maske si totiž z celého lunaparku hrôzy Hell Fest urobil dokonalé maskovanie a svoje vlastné smrtonosné ihrisko. Panoptikum strašidiel kropí skutočná krv, na veľavážené publikum čaká naozajstný des a smrť. (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (177)

Kelly2502 

všetky recenzie používateľa

Zaslúži si to dve hviezdičky, ale keďže sú tie Vianoce. Film neprináša nič nové do slasherového žánru. Z vraha nesála žiadne zlo, tajomno možno, ale to tiež len v jednej, alebo dvoch scénach. Inak sa len objavuje na nemožných miestach ako tomu u slasherov býva. O a aby som nezabudol, je aj nesmrteľný. Hlavná šestica vrátane hlavnej hrdinky je nevýrazná a až na dva killy to nie je nič zaujímavé (Kladivo a striekačka pre tých čo nechcú spoilery). Jediná scéna na ktorú si pamätám, že bola skvele zostrihaná a vygradovaná bola tá vo fotokabínke. Vtedy som ešte uvažoval, že to nakoniec nebude taký zlý film. Jediné čo ho uchránilo o dvoch hviezd(okrem vianoc) je fakt, že sa to celé odohrávalo v theme parku čo mi z pohľadu bežného diváka príde ako celkom zaujímavý koncept (nie žeby tu už také neboli) a dovolím si tvrdiť, že práve tento theme park je jediným dôvodom prečo film dostal zelenú a dostal sa aj do kín, čo je na slasher v dnešnej dobe trošku nezvyčajné. Na večerné zabitie času fajn, rýchlo však vyšumí z hlavy....kurňa už teraz neviem ako ten týpek vyzeral. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $5,5miliónaTržby USA $11,107,431Tržby Celosvetovo $17,947,685▐ Nič zvláštne sa nekoná len tuctová mládežnícka vyvraždovačka, troška gore, troška naháňačiek po bludiskách v zábavnom teda pekelnom parku. Záver troška fopá. /40%/ ()

Reklama

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Hell fest:Park hrôzy som pozrel ako prvý z dvoch po sebe idúcich filmov v kine (druhým bol Venom, medzitým vyprážaný syr a príchod kamarátov) a musím povedať, že ma bavil viac. Jednak preto, že 9 ľudí v kinosále si prišlo naozaj vychutnať film a hlavne dvojica pekných slečien vedľa mňa zlepšila jeho atmosféru, keď počas príbehu od prekvapenia či vystrašenia vydali akési neidentifikovateľné zvuky. Takže zdá sa, že slasheru Hell fest sa podarilo časť publika aj vystrašiť a nám ostatným ponúkol film presne to, čo sme od neho očakávali - nezmyselné kroky postáv, záporného hrdinu v maske a koniec, ktorý sľubuje pokračovanie, samozrejme ak tomu budú zodpovedať celosvetové tržby. Napriek tvrdeniam českého samozvaného hororového experta má film svoje čaro a splnil očakávania tích filmových fanúšikov, ktorí vedia, že keď idú na film podobného štýlu nemajú byť ich očakávania príliš veľké. Rovnako je tomu aj s českou futbalovou reprezentáciou, nemôžete čakať, že v Trnave pri vzájomnom derby uvidíme z ich strany výkon hodný Španielska. ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Prostředí parku bylo fajn a skýtalo víc než jen solidní prostor pro blbnutí všeho druhu, ale film se držel při zemi. Je pravda, že rozkřáplá škeble měla něco do sebe a při scéně s okem jsem se otřásl, ale to bylo tak všechno, co by stálo za pozornost. Jinak je to jen o trdlování po parku, ve kterém se občas zjeví vrahoun v drsňácké póze. A to mě neba. 30% ()

korbitch22 

všetky recenzie používateľa

Hodně nedoceněný slasher. I když je to cíleně točené pro dnešní mládež, tak herci jsou fajn, prostředí perfektní a vrah má charisma a nechybí tomu atmosféra. Vraždy jsou brutální a je jich hodně. Nevim jak ostatní, ale já od vykosováku na jeden večer nečekám nic víc. Solidní jednohubka s fajn koncem, která by si druhej díl zasloužila i když na kino to samozřejmě není. Hodně v pohodě béčko. 55%. ()

Galéria (36)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama