Reklama

Reklama

The Gallows Act II

  • USA The Gallows 2 (pracovný názov)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Kvôli zisku followerov na YouTube sa Auna Rue (Ema Horvath) rozhodne vyskúšať hru s duchom menom Charlie, ktorý zomrel počas divadelného predstavenia. Toto rozhodnutie bude mať pre ňu katastrofálne následky. Získa síce vytúžených fanúšikov, ale rovnako získa niekoho, kto ju sleduje, aj keď práve nenahráva jedno zo svojich videí a nemá s ňou príjemné úmysly. (Marceloo)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (5)

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Kvôli zisku followerov na YouTube sa Auna Rue (Ema Horvath) rozhodne vyskúšať hru s duchom menom Charlie, ktorý zomrel počas divadelného predstavenia. Toto rozhodnutie bude mať pre ňu katastrofálne následky. Získa síce vytúžených fanúšikov, ale rovnako získa niekoho, kto ju sleduje aj keď práve nenahráva jedno zo svojich videí a nemá s ňou príjemné úmysly. - Chcel som si to pozrieť len preto, že som po zhliadnutí prvej časti spoznal užívatela silentname, ktorý sa stal jedným z mojich top kamarátov na tejto stránke. A ako v prvom prípade, aj sem treskol odpad!, takže som vedel, že to bude shit, ale niečo zaujímavé tu predsa len nájdem. Popravde tu toho vela nebolo, ale aspoň Ema Horvath ma hereckým prejavom zaujala a vidím v nej určitý potenciál, len nie v hororoch tohto typu. Blumhouse kedysi býval zárukou toho, že sa človek deväťdesiat minút nebude nudiť, ale v posledných rokoch kvalita ich snímkov, ktoré nejdú do kín, výrazne klesá. + herečka z Like.Share.Follow ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Až mi je ľúto, že dvojke Šibenice dávam len 2*. Poznám totiž veľa horších filmov, ktoré majú na ČSFD omnoho vyššie hodnotenie. Na druhej strane, ak som jednotke dal lepšie 3*, tak dvojke musím dať aspoň o 1* menej keďže slabšia od originálu je, o tom sa nemusíme baviť. Najväčším problémom boli pre mňa osobne ľakačky, ktoré boli veľmi predvídateľné a tým pádom nefunkčné. Z hľadiska napätia to ale nebola vôbec taká katastrofa. Dej jednoduchý a bez prekvapení, herci neznámi ale nie vyslovene zlí. Nakoniec teda celkovo len za lepšie 2*, no ako som už hovoril: tak zlé ako tvrdí tunajších 19% to na betón nie je. 45% ()

Reklama

silentname odpad!

všetky recenzie používateľa

Aj keď viete, že to bude mizerný film, tak ono si to nejakým spôsobom nájde cestu, aby to bolo ešte horšie. Tento film spôsobil, že som skoro začal pociťovať výčitky na svoje hodnotenie na prvý "The Gallows". A aj keď súhlasím so všetkým, čo som v tom komente napísal, tak je obdivuhodné, že tento film si našiel cestu, aby to všetko dopadlo ešte horšie. Prvý film sme mali aspoň oklieštený na jednu lokalitu, z ktorej sa dalo niečo vyťažiť. A myslím si, že to vedelo mať aj trochu atmosféry. Tu nefunguje absolútne nič. A myslím tým skutočne, absolútne nič. Naša hlavná hrdinka je stereotyp hlavnej hrdinky uväznenej v špatnom horore. Mladá pekná holka, ktorá príde na novú školu, má svoj sen, všimne si ju najkrajší chalan na škole a všetko ďalšie bla bla bla. Ostatné postavy sú tiež nudné. A dokopy tomu nič neprinášajú. Záver filmu mi hovorí, že Travis Cluff a Chris Lofing dostali obrovské množstvo rán do hlavy. Pretože na jednej strane chcú priniesť paranormálny horor. No zakončia to takým obrovským "F-U" finále, že nemám predstavu, čo tým chceli povedať. Ak chcete film vidieť, tak to nebudem spoilovať, no skutočnosť je taká, že nič tam nedáva zmysel. Je to len hnilá čerešnička na plesnivej torte odpadu, ktorým nás chcú tvorcovia nakŕmiť. Nič to nevysvetľuje. A na konci ostáva toľko otázok, až sa mi z toho točí hlava. Okrem toho si povedzme ešte jeden malý fakt. Prečo sa všetko v tomto filme udeje? Pre videnia a followerov na YouTube. Mám vôbec hovoriť viac? Myslím si, že "Slender Man" má viac inteligencie, než toto. Pretože minimálne išli so svojim konceptom od začiatku až do konca. Tento film nezvláda primitívne elementy, nevysvetľuje žiadny so svojich vizuálov a na konci nedáva v absolútne ničom zmysel. V čase, keď píšem tento komentár hodnotím "The Gallows Act II" ako najhorší film roku 2019. Je možné, že za tých zvyšných 2 a pol mesiaca ešte stihne prísť niečo, čo by som ohodnotil ako horšie, no v momentálnej situácii sa obdivujem, že som to dopozeral a neprišiel o zdravý rozum. A ak by bol niekto zvedavý na to, prečo som film pozeral keď to bol odpad už prvýkrát... pretože som sa chcel presvedčiť. Chcel som sa presvedčiť, či to tvorcovia mysleli vážne. Či skutočne bude pokračovanie k jednému z najhorších filmov roku 2015 a či sa im (s malou dušičkou) podarí urobiť pokračovanie lepšie. Bohužiaľ, teraz je to ešte horšie. Hodnotenie: F ()

Vabr odpad!

všetky recenzie používateľa

Tohle byl opravdu jen takový pokus ze zvědavosti. Zajímalo mě, jestli to je takovej odpad, protože jednička je bezva, ale je tady na ČSFD teda sakra hejtěná. A blbost to byla. Hlavní postava je přeslazená a naivní, působí jako Demi Lovato z Camp Rocku. Její školní ,,přítel’’ je nehorázný klišé a vůbec jsem jim to nevěřil. Influencerství je v jakýmkoliv hororu náznak odpadu a tady tomu nebylo jinak. Vyskakuje tu hromada zbytečnejch a hloupejch jumpscarů. Mně snad přijde, že jich tu na jednu postavu vyskočilo tak pět, ale za celej film tu je jen jedna smrt. Absolutně bez atmosféry a ambicióznosti. Vyhodnocení: To kdo tenhle film vůbec schválil?! ()

Reklama

Reklama