Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Život je zábava a hry, dokud se věci neotočí špatným směrem. Ale mámy by to měly vědět a předvídat. Brittany se seznámí s Ashley, dívkou ze zámožné rodiny. Jsou ve věku, kdy ještě samy nevědí, co chtějí. Ale Brittany to ví – chce taky žít v bohatství a její rodina jí ho nedává. Chce si užít večírků a zábavy, a tak se rozhodne utéct přes zákaz rodičů na party, ta se však vymkne hostitelce z rukou a skončí tragédií. Nic už nelze zvrátit. (JOJ Cinema)

(viac)

Recenzie (7)

Tipko 

všetky recenzie používateľa

Veľmi poučná dráma, najmä pre rodičov a ich zdravú výchovu detí. Je vidieť, že bohatstvo, smotánka a svetská sláva s ich pôžitkami nie sú to najdôležitejšie a ako tragicky často takýto spôsob života končí. ()

Johnny.ARN odpad!

všetky recenzie používateľa

Pod tým názvom si predstavíte čokoľvek, len nie to, čo dostanete. Kým sa to rozbehne, zamotá a rozmotá, tak už je koniec a vy si poviete, uf to eskalovalo rýchlo. Nič to ale nemení na tom, že je to lacný televízny výplach, ktorý nestojí za pozornosť. ODPAD! ()

Reklama

filipvrbik 

všetky recenzie používateľa

Z televizního béčka se nakonec vyklubal docela poučný film o  škodlivosti alkoholu a to zejména za volantem.. Ale to zpracování je děs, a konec strašný a celé to má spoustu logických kopanců...30% ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Tento film viac „televíznym“ by pravdepodobne ani nemohol byť. O príbehu by som nerád prezradil nejaké väčšie detaily, ale to áno, že celkom slušne reflektuje dnešné „niektoré problémy“: chovanie sa jednotlivých „matiek“, deti, ktoré si nevážia to, čo majú, „súdnictvo“, atď. Z hereckej stránky film viac funguje len v druhej polovici. Osobné hodnotenie: 62% (**) ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (1)

  • Približne v 14. minúte vykladá mama dcéru pred školou a majú spolu ešte dialóg. Počas neho si môžete všimnúť, že okno na dverách spolujazdca je niekedy otvorené a niekedy zavreté. Vzniklo to pravdepodobne chybou strihu medzi dvoma natočenými scénami. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama